PUFFERS - Functionalitate ridicata & estetica minimalista

PUFFERS - Functionalitate ridicata & estetica minimalista
  calendar_month   update 29 Nov 2022, ora: 15:46      
Să vorbim despre outwear în anotimpul rece și momentele când creativitatea stilistică îți este provocată. Ești deja familiarizat cu conceptul de overlayering și poți compune un outfit cool în câteva minute. Însă cum să faci ca look-ul creat să nu fie trecut cu vederea odată ce ai pus pe deasupra haina sau jacheta? În primul rând, te ghidezi după câteva criterii esențiale: materiale calitative, design minimalist, versatilitate și funcționalitate ridicată.

Deci despre ce vorbim? Jacheta puffer, un item incredibil care te protejează termic și este și extrem de cool, dar și foarte ușor de integrat în diverse ținute.

Poate vrei să achiziționezi prima ta jachetă puffer, sau poate vrei să adaugi una nouă și să dai un refresh în garderoba ta. Indiferent de motivație, odată ce ai decis că îți dorești o jachetă puffer, următorul pas este să găsești acea jachetă în care te simți grozav. Este călduroasă, are design-ul potrivit pentru silueta ta și îți completează aproape orice outfit, fiind ideală pentru orice activitate ai alege să faci.

Cum îți sună Calvin Klein? Brand-ul pe care deja îl adori pentru perechile de jeans pe care le cumperi constant sau piesele de lenjerie. La Calvin Klein găsești și o gamă variată de jachete puffer, care îți vor da acea senzație de warm & fuzzy.Fashion forward style made more responsibly.

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, găsești cel puțin o variantă eco-friendly, realizată din materiale 100% reciclate. Mai mult, au și modele unisex. O jachetă puffer oversized, culoare gri industrial, cu detalii subtile de brand. Se potrivește cu o rochie casual, o pereche de jeans sau de sweats, sau practic orice altă combinație te inspiră pentru un look cool, într-o zi friguroasă.

Poți opta pentru o variantă tip palton, monocromatică – alb sau negru, de asemenea din materiale 100% reciclate, sau pentru o jachetă puffer cu o curea sport, care are și caracteristica soft touch. Dacă nu îți dorești modele fit, atunci go wild cu cele oversized, disponibile în mai multe lungimi, cu un design specific brand-ului, într-o cromatică basic.

Joacă-te și experimentează diferite lungimi, culori, forme, texturi. Ieși din zona de confort și încearcă noi stiluri Calvin Klein.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN în magazinele Calvin Klein din București Mall, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța###

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe tommy.com.
De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.
Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Recomandari