Tunsoarea care te imbatraneste de la 30 la 50 de ani.

Tunsoarea care te imbatraneste de la 30 la 50 de ani.
  calendar_month        
După pragul fatidic al "vârstei", începem să ne gândim la ceea ce poate ascunde primele linii de expresie, cum ar fi machiajul sau tunsorile. Este indiscutabil că există coafuri care ne pun foarte puțin în valoare, făcându-ne să câștigăm câțiva ani de care nu aveam nevoie.

În alte cazuri, tocmai stiliștii sunt cei care confirmă modul în care un păr bine structurat poate deveni sinonim cu vitalitatea. Poate că nu sunt un elixir al tinereții și poate că nu au efecte miraculoase, dar unele coafuei ne pot face cu siguranță să arătăm mai tinere și mai vesele.

Alte stiluri, pe de altă parte, ne pot face să părem mai bătrâni.

Tunsul pixie sculptat

Falsele tunsori pixie au un efect clar de bumerang. Acestea par să întinerească, când de fapt îngreunează fața. Prin urmare, tunsorile scurte, cu șuvițe sculptate și cu șuvițe degradate, tratate cu gel, trebuie neapărat evitate. În ciuda timpului și a grijii acordate coafurii, acestea nu vor obține aspectul dorit. Ar trebui să ne îndulcim trăsăturile și să nu punem accentul pe ridurile noastre. Lungimea trebuie să fie sub umeri. La o anumită vârstă, părul devine mai subțire, așa că o tunsoare lungă și dreaptă va face ca părul să pară mai puțin voluminos.

O tunsoare dreaptă cu lungime medie și scari se potrivește la puține persoane. Același lucru este valabil și pentru coafurile care traversează prea brusc fruntea. Nici măcar tunsorile foarte scurte nu ne pun în valoare. Așa cum am menționat, odată cu menopauza, părul își pierde din textură și grosime. O tăiere prea scurtă i-ar reduce prea mult volumul. Așadar, să fim atente la aceste tunsori dacă nu vrem să ne oferim câțiva ani în plus.

Recomandari