4 modele de ochelari de soare in tendinte

4 modele de ochelari de soare in tendinte
  calendar_month        
Istoria ochelarilor de soare este una complexa, acestia dateaza din secolul XV (in Europa).

In China de prin secolul XIII. Apoi la curtea Regelui Soare. Pe atunci, alunecau de pe nas si trebuiau sustinuti cu un betisor fin, de aur, in timp ce doamnele priveau o piesa de teatru intr-o sala prea intunecoasa.

Astazi, acestia sunt disponibili oricui iar vara recent instalata a adus cu ea si o multime de modele de ochelari de soare la buticurile din colt, la magazinele mai mult sau mai putin kistchoase.

Trebuie sa stiti ca pretul unei perechi de ochelari nu este un indicator spre calitate.

Iata 4 modele care se poarta si dupa care te poti orienta atunci cand mergi la cumparaturi:


80771.jpg


1.Ochelarii tip aviator. Ideali pentru persoanele cu fata in forma de inima sau pentru cele cu fata mare, ochelarii de aviator sunt gasiti aproape in toate magazinele care se respecta.

Iti vor da un aer androgin misterios si provocator.

80770.jpg

2.Ochelarii tip sport. Roz sau albastri, in diferite culori acestia sunt potriviti persoanelor cu fata ovala.

80772.jpg


3.Ochelarii vintage. Inspirati din perioada disco a anilor de mult apusi, plini de strasuri si metale stralucitoare, acestia fac o declaratie de unicitate intr-o mare de oameni.Sunt potriviti persoanelor cu fata rotunda.


4.Ochelarii supradimensionali. Persoanele cu fata patrata sau foarte mica si-au gasit perechea potrivita de ochelari in aceasta perioada, sunt la moda si sunt foarte cautati. Nu evita movul sau kaki-ul, se poarta culorile tari.

Recomandari