5 moduri de a purta jeansii albi

5 moduri de a purta jeansii albi
  calendar_month        
Tinuta perfecta in orice situatie? Nu ai nevoie de un sifonier intreg de haine. Tot ce iti trebuie este de o pereche de blugi albi simpli.Sunt perfecti pentru vara si merg in orice situatie. Tot ce trebuie sa faci este sa-I accesorizezi potrivit.Iata cinci moduri de a purta jeansii albi.

Shopping, anybody? Ia-ti prietenele, jeansii albi, un tricou confortabil si o geanta mare, incapatoare si iesi la shopping.


80816.jpgSet Look Marilyn creat de Lona in Casual
www.Kyra.ro
Prietenele te-au invitat la un cocktail la terasa dar temi sa nu dai nas in nas cu fostul? Nici o problema. Cu aceasta tinuta cu accente boho-chic nimeni nu-ti poate strica buna dispozitie: vei arata si te vei simti minunat.


80817.jpgSet Jeansi boho creat de Lona in Casual
www.Kyra.ro
O plimbare pe faleza. Poarta culorile marii si bucura-te de briza racoroasa. Casual, confortabil si totusi plin de stil.


Set Casual marine creat de Lona in Casual
www.Kyra.ro
Fie ca esti la birou, la scoala sau la shopping, aceasta tinuta este potrivita in orice situatie. Nu este foarte evidenta si totusi vei fi remarcata. Iar sandalele cu platforma sunt ideale daca trebuie sa stai 8 ore la birou sau ai multe drumuri de facut.


80818.jpgSet Casual chic creat de Lona in Casual
www.Kyra.ro
Girls night out! Fa furori si bucura-te de atentia barbatilor si invidia fetelor. Nu trebuie sa porti neon pentru a atrage privirile, cu doar sa stii cum sa fii feminina… si sa te accesorizezi.


80819.jpgSet Tinuta casual seara creat de Lona in Casual
www.Kyra.ro
Recomandari