8 modele de cocuri elegante purtate de vedete cu parul scurt si mediu

8 modele de cocuri elegante purtate de vedete cu parul scurt si mediu
  calendar_month        
Crezi ca daca ai parul scurt sau mediu, nu poti purta cocuri elegante demne de covorul rosu?

Inspira-te din cateva modele de coafuri purtate de vedete si convinge-te ca suvitele tale nu trebuie sa fie in mod necesar lungi, pentru a fi aranjate in cocuri sofisticate, ca la Hollywood!


Tendintele in materie de coafura sunt tot mai favorabile nobilelor cocuri elegante, iar acest lucru este foarte vizibil in aparitiile vedetelor internationale.

Ele sunt realizabile atat pe parul lung, cat si pe cel mediu sau scurt.

Avem cateva exemple celebre numai bune de copiat!

Care este cocul tau preferat pentru parul mediu sau scurt?

Autor: Adelina Dobrin

85977.jpg


1. Jessica Alba
Jessica Alba are intotdeauna un look proaspat si rafinat, iar cocul elegant pe care stilistii l-au realizat din parul ei de lungime medie exprima intocmai "identitatea" imaginii sale feminine.

Parul impletit in stil frantuzesc in partea din fata se imbina armonios cu cocul plin din zona cefei, al carui volum poate fi creat cu un burete de sustinere bine ascuns in interior.85981.jpg


2. Dianna Agron
Dianna Agron a ales si ea o tunsoare medie, in acord cu tendintele, iar lungimea parului ei a permis realizarea unui coc elegant cu bucle, simplu si rafinat in acelasi timp.

Fixarea lejera emana naturalete, iar suvitele ondulate adauga acel strop de eleganta care ne fascineaza de fiecare data.85979.jpg


3. Cate Blanchett
Actrita Cate Blanchett este retro-chic, chiar si cu parul tuns intr-un bob scurt, in voga.

Elementele-cheie ale coafurii sale sunt coditele frantuzesti impletite de la nivelul bretonului si prinse la sapte intr-un mini-coc adorabil.85978.jpg


4. Vanessa Hudgens
Creola Vanessa Hudgens a ales sa isi prinda parul de lungime medie intr-un coc ridicat si rebel, usor dezordonat, care ii pune in evidenta latura strengareasca si ii lumineaza chipul intr-un mod admirabil.

Suvitele lasate in afara sunt foarte chic, emanand aerul atragator de "abia am iesit din dus si mi-am prins parul la intamplare". Ne place!57932.jpg

5. Paris Hilton
Starleta Paris Hilton nu renunta la parul blond, pe care il tunde in general la nivelul umerilor.

Mostenitoarea imperiului Hilton a ales sa poarte un coc elegant clasic, prins in josul cefei, cu suvitele lucioase bine aranjate.
85980.jpg


6. Victoria Beckham
In ultimii ani, Victoria Beckham isi pastreaza parul tuns scurt, insa stie cum sa il puna in valoare atunci cand vrea sa poarte un coc elegant.

Sotia celui mai cunoscut fotbalist britanic a adaugat volum cocului cu un accesoriu de par din voal, suficient de discret pentru a acoperi aerul artificial al coafurii.

Rezultatul nu poate decat sa ne impresioneze.
85976.jpg


7. Eva Longoria
Frumusetea actritei Eva Longoria este perfect reprezentata de cocul ei alcatuit in bucle ample, prinse usor dezordonat la spate si lasate sa ii incadreze chipul in regiunea bretonului.Aceasta coafura se poate realiza fara probleme daca ai parul mediu.85982.jpg


8. Taylor Swift
Stilul retro i se potriveste perfect lui Taylor Swift.

Nu de putine ori a fost admirata pentru bobul ei cu bucle structurale, insa nici cocul elegant aranjat intr-o parte nu poate fi ignorat.

Recomandari