ABC- ul tendintelor - II

ABC- ul tendintelor - II
  calendar_month   update 04 Aug 2006, ora: 12:19      
Pura

Delicata si atemporala, tinuta care te redefineste este alcatuita din piese vestimentare in culori pastelate, imprumutate din garderoba domnisoarelor de lume buna dintr-un trecut nu prea indepartat: tunici, camasute de noapte cu broderii, volanase, dantela si panglici din atlas. Trend-ul romantismlului cast se regaseste in colectiile acestui sezon!

Pentru a vedea mai multe modele apasa aici :

78646.jpg

78644.jpg

Graduata

Recruti, caporali, sergenti, colonei, generali la feminin! O mica armata simuland marsul militar pe podiumul care prezinta colectiile primavara-vara ale acestui sezon. Semnele distinctive ale tinutelor care se incadreaza in acest trend sunt materialele austere din punct de vedere cromatic: alb, negru, kaki sau verde, croieli riguroase, tunici cu nasturi aurii, medalii, epoleti, bonete militare.

Pentru a vedea mai multe modele apasa aici :

High-tech

78645.jpg

Era metalelor este aici si acum. Plumbul, fierul, cuprul, argintul si aurul sunt impregnate in pantaloni, sacouri, trench-uri, si rochii, acestea fiind piesele vestimentare care aduc high-technology si SF in domeniul modei

Pentru a vedea mai multe modele apasa aici :

InfirmieraStylistii elaboreaza teoria out-fit-ului imaculat si lipsit de expresivitate usor identificabil cu institutiile de asanare. Reprezentantele sexului frumos care interiorizeaza cu success aceasta teorie si chiar o transpun in practica, sunt adeptele stilului urban, ale caror preferinte se situeaza la polul opus fata de cele ale maximalistelor prt-a-porter.

Pentru a vedea mai multe modele apasa aici :

Muncitoarea

78647.jpg

"Clasa muncitoarea merge in Paradis"! Acesta este conceptul pe care creatorii il imprumuta unui curent foarte la moda in acest sezon. Astfel, camasile care amintesc de uniformele de lucru ale masinistelor sunt recreate prin adaugarea unui strat de voal, astfel incat acestea se transforma in piese de rezistenta ale unei tinute de ocazie. In aceeasi ordine de idei, salopetele se poarta cu pantofi foarte feminini si accesorii care contrasteaza stilistic cu tinuta de baza.

Pentru a vedea mai multe modele apasa aici :

Citeste mai multe despre tendinte in ABC - ul tendintelor primavara / vara 2006 .

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Povesti vanatoresti din pat!
  • person

    ""nu vreau decat un colt de cer sa cada pe pamant...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right