Absolutely Fabulous - Fashion&Vintage Fair

Absolutely Fabulous - Fashion&Vintage Fair
  calendar_month        
Cel mai asteptat eveniment de fashion din Bucuresti revine cu o noua editie fabuloasa.

Sambata si Duminica, pe 15 si 16 septembrie, intre orele 11:00-20:00, la Lucky no.13, Strada Alexandru Donici, nr. 40 (zona Gradina Icoanei), fashionistele sunt invitate la o sesiune de shopping fabuloasa, la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.

Editia a 13 a le suprinde nu numai cu o noua locatie neconventionala, dar si cu o surpriza de proportii.

Diana Enciu si Alina Tanasa se tin de cuvant si ca in fiecare an, surprind vizitatorii cu cele mai populare prezente din industria modei.

57870.jpg


Cele care vor veni la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair pot deveni muzele invitatului special, Ed Kavishe, unul dintre cei mai hot fotografi newyorkezi de streetstyle si catwalk, o prezenta constanta la fiecare fashion week de la New York, Paris si Milano. Tot ce trebuie sa faca este sa poarte cel mai cool outfit demn de un September Edition si cu siguranta vor fi remarcate!

Ab Fab Fair te asteapta cu ultimele colectii de toamna-iarna, semnate de tinerii designeri romani, cu accesorii fabuloase, dar si cu piese vintage valoroase.

Cele mai bune tinute vor fi premiate cu premii surpriza din partea partenerilor AFF. Pont important pentru realizarea tinutelor: "leopard si golden jungle", pont si mai important: "fabulous si glamuros" si pontul cel mai important este ca nu trebuie sa lipsesti de la AB FAB FAIR dupa o vara in care ai visat si te-ai distrat fabulos.

Come and be a fabulous muse! *Atentie! Expozantii de sambata nu se repeta duminica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right