ALB si NEGRU

ALB si NEGRU
  calendar_month        
AGNES TOMA si DINASTY au creat impreuna cea mai mare retea nationala de magazine de vestimentatie pentru cuplu, ALB si NEGRU, demonstrand, prin colectiile de gala si ceremonie prezentate, ca si in acest domeniu exista o moda.

Lider de piata in Romania, ALB si NEGRU se adreseaza atat nuntilor cat si altor evenimente speciale din viata de cuplu. Oferta este specializata, completa, unitara ca stil si scuteste clientii de cautari obositoare si indelungate pentru vestimentatie, accesorii asortate si sfaturi de specialitate.

In toate magazinele ALB si NEGRU din tara gasiti intotdeauna cele mai noi colectii semnate AGNES TOMA (pentru ea) si DINASTY (pentru el): rochii de mireasa, rochii de seara si de cocktail, corsete, taioare elegante de zi, costume de ceremonie, de cocktail si de zi, pantaloni, camasi si cravate prefect asortate, precum si toata gama de accesorii necesara pentru alcatuirea unei tinute rafinate.

Colectiile AGNES TOMA si DINASTY sunt perfect acordate stilistic si cromatic intre ele, astfel incat tu si percehea ta sa fiti cu adevarat o aparitie de senzatie la orice eveniment.

78498.jpg

78495.jpg

78496.jpg

78497.jpg


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Detaseaza-te!
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right