Armonia este o mare necesitate

Armonia este o mare necesitate
  calendar_month        
La evenimentul de fashion cel mai mare din Romania "Glamour and Style", intre 14-15 sept 2006, Bucuresti, de la hotel Mariott, unde au defilat modele cu creatiile de la 12 mari case de moda, s-a produs un fenomen nou, dar necesar.

A fost invitata o echipa de hairstylisti, Fantasy-Team, de la Londa, condusa de Radu Serban, care a vizionat intai toate piesele vestimentare si accesoriile, exact si in ordinea pezentarii lor si pe manechinele carora le erau destinate, si au gasit un stil unitar dar plin de fantezie pentru coafuri, in armonie cu toate lucrurile de pe podium. Astfel asortarea a fost generala, nimic nefiind nepotrivit sau banal.

78664.jpg

E drept ca alegand solutiile cele mai simple nu riscam sa dam gres. Deci putem purta parul tuns dupa o linie moderna, lasat liber, in miscare, la aproape orice tinuta, dar deseori dorim ceva special si pentru parul si machiajul nostru.

Voi incerca sa va prezint cateva din optiunile alese de hairsylisti, pe care le puteti aborda si dumneavoastra, in armonie cu anumite tinute.

Incep cu prezentarea unui costum de baie, potrivit unor dupamieze de relaxare la o piscina, lucru deosebit de placut in lungul rastimp pana la revenirea verii. De asemeni puteti aborda aceasta tinuta si daca va veti petrece unele zile "pe taramuri mai calde", unde va fi vara cat va dura la noi anotimpul rece. Acestei tinute i se potriveste un par cu aspect "ravasit", dezordonat dar natural, fara sa insistam asupra volumului si definirii buclelor foarte bine. Aceasta coafura nu risca sa se strice, parul ramanand tot in acest stil si dupa iesirea de la piscina.

Nelipsitii blugi raman mereu o optiune pentru tinuta de zi-casual, la o scurta plimbare in parc, la shopping sau orice activitate neformala, insa putem avea originalitate aranjandu-ne parul fie intr-o parte, fie cu mai multe bucle desfacute, lasate libere, in miscare.

Iar la blugi putem purta accesorii bogate si-n acest sezon si asortand cu ele o coafura mai elaborata, dar cu aspect natural, cu unele parti prinse, impletite sau ondulate si cu restul lungimilor lasate necoafate cu un aer usor ravasit si-n acest caz.

78663.jpg

Pentru tinuta de zi - eleganta sau de cocktail se poarta costumele taior cu fuste sau pantaloni, accesorizate mai putin ca pana acum, in culori vii calde: bej, galben, portocaliu, nuante de rosu si combinatii cu alb-crem.

Coafurile sunt mai elaborate, se poarta buclele bine definite, cu volum obtinut prin folosirea diferitelor spume si produse de coafat. Parul ramane in mare parte nestrans, poate doar anumite suvite se impletesc sau se rasucesc si se prind, conferind o amprenta personala fiecarui aranjament. Pentru toate coafurile se poarta nuante naturale, calde: de la castaniu-aluna, pana la blonduri aurii si aramii.Pentru seara tinutele prezentate au fost putine, majoritatea fiind pentru dupamiaza-cocktail, si au predominat doua tendinte: cea etnica, foarte bogata in modele si culori, si cea clasica, cu mult negru-elegant.

Coafurile au avut mult volum, constructii inspirate, par ondulat care incadra fetele foarte frumos sau drept-intins perfect, dar cu volum si in acest caz, culori calde si vii.


Totul a culminat cu rochiile de mireasa luxoase, amintind de toaletele marilor staruri cum ar fi Marilyn Monroe.Recomandari

Newsletter Ele.ro

ganduri fara pretentii
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right