Aspect asiatic

Aspect asiatic
  calendar_month        
Maximizeaza-ti trasaturile asiatice.

Cu aceste sfaturi si tehnici, si tu poti arata poti avea un look Asiatic.

1. Culoare asiatica a pielii

Pielea asiatica are o nuanta mai galbuie, deci daca vrei sa ai un astfel de ten, foloseste fond de ten galbui inloc de cel roz. Cu toate ca femeile asiatice tind sa poarte pudra si fond de ten cu tenta roz, fata lor are totusi un aspect mai putin natural.

Pentru a ingriji o fata obosita si cu aspectul acela galbui bolnavicios, cea mai buna solutie este sa folosesti un corector sau un fond de ten in culoarea lavandei. Aceasta nuanta va balansa galbuiul fetei si ii da conferi tenului un aspect mai sanatos.

2. Gene asiatice

Genele asiatice tind sa fie scurte, drepte si indreptaste in jos. Ondulatorul de gene este foarte bun in acest caz. Pentru a-ti micsora genele foloseste un rimel transparent care va fi ca un pre-strat pentru aplicarea rimelului si iti va si hrani genele.3.Ochi asiatici

De obicei, ochilor asiatici le lipseste pliul pleopei superioare sau genele par sa dispara atunci cand ochiul este deschis. Pleopele asiaticelor sunt cumva mai grele, facand ochii sa para mai obositi si mai pufosi.

Pentru a defnini un ochi asiatic, aplica un strat generos de eyeliner. Creeaza si un efect de smokey eyes prin aplicarea unui fard negru. Concentreaza-te si insista pe radacina genelor.

Pentru un look mai profund, aplica umbre de maro sau piersica in coltul exterior al ochiului. Daca ai pleoape pufoase, utilizeaza doar farduri mate. Evita fardurile sidefate sau irizate (care reflecta culorile curcubeului).

4. Nas asiatic

Cand este aplicat corect blush-ul pentru accentuare, conturare sau definire a unei zone poate face o fata mai placuta in mod tridimensional. Ideea este sa faci acest lucru cat mai natural si sa aplici culoarea intr-un strat foarte subtire.

Pentru a face un nasuc sa arate mai ascutit, aplica un strat fin de culoare dar cu doua nuante mai deschise decat culoarea naturala a pielii pe puntea nasului si astfel vei obtine accentuarea dorita.

5. Pometi asiatici

Majoritatea asiaticilor au pometii ridicati. Pentru un look tineresc subliniaza pometii aplicand blush cu miscari crescende chiar in josul marului obrajilor tai. Pentru a localiza marul, zambeste, partea care iese in evidenta este zona in cauza.

Mai poti sublinia si o draguta structura osoasa prin aplicarea blush-ului pe partea de sus a osului obrazului.

Recomandari