BONE by Ioana Liliana Gheorghe: LOVE IS DEAD!

BONE by Ioana Liliana Gheorghe: LOVE IS DEAD!
  calendar_month        
Produsele BONE sunt extravagante, memorabile, in mod evident nu vitale, dar atat de necesare.
Eclectice si pline de personalitate, accesoriile BONE intrunesc caracteristicile oricarui brand de lux, cum ar fi designul si calitatea, dar fara eticheta aferenta cu pretul de lux.

Intr-un mod versatil, se adreseaza astfel atat femeii care se imbraca cu ultima rochie in voga, pentru a merge la un brunch cu sampanie, dar si fetei care il asorteaza cu un maiou de bumbac pentru urmatoarea iesire intr-un club hip si underground.


Materiatele folosite sunt in mod similar speciale, si naturale, insa modalitatea procurarii lor este un proces secret. Tot ce se poate dezvalui este ca perlele de cultura, coralul, amazonitul, quartul, dar si cristalele de toate felurile, portelanul, si multe alte materiale similare
joaca un rol important in intregirea acestui proces misterios.

Produsele BONE transcend trendurile sezoniere, imbinand influente clasice cu influente contemporane,
comori vintage cu elemente moderne, si piese elegante cu detalii nonconformiste. Inspirate din istorie, arhitectura, cultura contemporana, dar in mod special din magia naturii, colierele BONE vor completa orice tinuta. Realizate manual, toate produsele sunt manufacturate pe baza de comanda.

Prima colectie BONE Love is Dead

Love is Dead este o colectie cu un spirit antitetic romantismului cliseic. Aceasta prima colectie semnata BONE nu se doreste un manifest impotriva conceptului general de romantism si dragoste, ci doar impotriva iubirii superficiale care se da si se ia cu usurinta, si care a ajuns sa defineasca societatea contemporana.

57431.jpg

84351.jpg
Inspirata din literatura, muzica, si pictura… Anna Karenina, Isolda lui Wagner, Ophelia, atat cea conturata de Shakespeare, dar si cea pictata de Millais, clasica poveste a Julietei, Madama Butterfly, Sibyl Vane, cea a lui Nabokov, dar mai ales cea schitata de Oscar Wilde, toate sunt femei care au trait, luptat, si murit pentru dragoste.

In acelasi timp, sensibila si puternica, instinctiva si rationala, romantica si nonconformista, colorata si morbida, inocenta si indrazneata, aceasta este o colectie ce incearca sa reprezinte complexitatea feminitatii, indepartandu-se de stereotipurile plate de obicei asociate cu sexul feminin.

Love is Dead este pentru femeia care isi asuma doar riscuri calculate, dar nu a incetat niciodata sa creada in magie.

Realizate manual, toate produsele sunt manufacturate pe baza de comanda.

84350.jpg

84348.jpg

84349.jpg

84352.jpgModel: Simona Din (MRA)
Make-up: Diana Ionescu
Fotograf: Tudor Codreanu
Vestimentatie: Eugenia Enciu


Recomandari

Newsletter Ele.ro

if i
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right