Bratarile personalizate

Bratarile personalizate
  calendar_month        
Cand facem parte dintr-un club sau un grup de care suntem mandre, vrem ca toata lumea sa stie asta si intelegem ca sunt cateva moduri in care putem o putem face.

Prima modalitate este sa le spui chiar tu, pe cale verbala, sau o poti face este prin vestimentatie.

Tricourile inscriptionate sunt unul din cele mai populare moduri de a-ti face publica aparteneta la un grup sau un curent de gandire.

Este o metoda comuna folosita de multi ani dar problema in zilele noastre este ca nu mai functioneaa la fel de bine ca inainte.

Cu ani in urma, un tricou original, inscriptionat, atragea atentia tuturor celor pe care ii intalneai.

Din pacate si-a pierdut din efect de cand tricorile inscriptionate au devenit foarte comune, si companiile de haine au sa le comercializeze in masa, cu mesaje si logo-uri din cele ai variate.

Iar cand toata lumea le poarta, deja nu mai este nimic deosebit.

Accesoriile sunt noul trend
Daca vrei sa atragi atenia celorlalti, accesoriile sunt noul trend. Bratarile din silicon sau cauciuc facute la comanda au inceput sa se poarte de cand Lance Armstrong s-a afisat cu bratara lui galbena.

De atunci, au prins atat de bine ca din ce in ce mai multa lume detine o astfel de bratara, sustinand o cauza sau alta, de la cancerul la san la echipa de fotbal favorita.


Daca nu aderi la un curent anume dar ai un mesaj de transmis pe care ai vrea ca toata lumea sa-l vada, iti poti face bratara personalizata la comanda, avand posibilitatea sa alegi atat culoarea cat si mesajul care doresti sa fie inscriptionat.

Ce mesaj vrei sa transmiti?
Partea mai grea presupun ca este sa te decizi ce anume va spune bratara ta. Cheia este sa iti faci mesajul cunoscut si sa incapa pe o bratara care are un spatiu limitat. Toata ideea este ca oamenii il vor vedea si vor fi suficient de intrigati pentru a te intreba ce inseamna.

Este o modalitate usoara de a-ti transmite mesajul cat mai multor oameni posibil, si chiar de a-ti face noi cunostinte. Sunt sigura ca multi tipi te vor aborda sa te intrebe ce anume reprezinta bratara ta.

Bratarile sunt din ce in ce mai populare in randul tinerilor. Popularitatea lor a crescut atat de mult ca producatorii acestor benzi de cauciuc au inceput sa se adreseze publicului larg si sa confectioneze bratari destul de ieftine in orice culoare si orice logo personalizat inscriptionat pe ele.

Inca sunt ceva nou si "cool" cu toate astea, ca orice lucru cool, in curand toata lumea o sa le poarte. Poate ca nu ar trebui sa astepti pana au toate prietenele tale pentru a avea si tu o bratara, simpla si totusi suficient de complexa pentru a starni curiozitatea.

Recomandari