Brazii de Craciun ai designerilor in 2010

Brazii de Craciun ai designerilor in 2010
  calendar_month        
Anul acesta se implinesc 15 ani de cand marii designeri propun decoratiuni unice pentru brazii de Craciun . Descopera creatiile originale realizate de nume mari din moda!

Brazii ce reflecta universul fiecarei case de moda sunt expusi in Piata Vendome din Paris. Ei vor fi vanduti, iar banii vor fi donati Fundatiei Carla Bruni-Sarkozy pentru sustinerea asociatiei "L`enfant @ l`hopital".

82382.jpg
Jean Paul Gaultier

In 2010, Jean Paul Gaultier a optat pentru un brad din pene, pufos si de un verde tonic.82376.jpg

Sonia Rykiel

Sonia Rykiel a ales sa pastreze bradul traditional si sa creeze o lume in jurul lui. Regele padurilor este astfel purtat victorios de o armata vesela de gaste pufoase.


82377.jpg

Guerlain

Marca Guerlain a mizat pe stralucire. Ramurile de brad poarta flacoane mici cu parfumurile celebre ale marcii, ca un omagiu adus creatiilor sale.

82378.jpg

Dior

Pentru a ilustra sarbatoarea si spiritul Craciunului, casa Dior a propus un brad inspirat de celebra poseta Cannage. O macheta alba gigantica este asezata in zapada si decorata cu globuri aurii si sidefate.

56772.jpg
Hermes

Bradul Hermes se inalta asemenea unui arc cu corzi multiple intinse.82375.jpg

Chanel

Alb si nins, bradul creat de casa de haute couture Chanel este fara indoiala cel mai clasic dintre toti brazii designerilor. El este ornat cu panglici, dulciuri si globuri sidefate.82381.jpg
Gucci

Accesorizat cu logo-ul celebrei case de moda italiene, bradul creat de Gucci este intocmai ca imaginea marcii: indraznet, sic, stralucitor.

82380.jpg

H&M

Marca suedeza de imbracaminte la preturi accesibile H&M a investit in crearea unui bradut original, sub forma bustului unui manechin montat pe un grilaj de cativa metri.
82379.jpg


Louis Vuitton

Louis Vuitton a creat o adevarata padure de brazi sub cupola unui glob. Brazii ninsi sunt acoperiti de bula transparenta pe care este inscriptionata marca.Autor:Nuage

Sursa: Sursa foto: www.linternaute.fr

Recomandari

Newsletter Ele.ro

povestea isi urmeaza cursul....29..octombrie...
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right