Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week
  calendar_month        
Cel mai asteptat moment de catre devoratorii de moda, Bucharest Fashion Week se apropie ! 30 aprilie - 2 mai 2010, World Trade Center gazduieste evenimentul anului.

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul international, alaturi de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid Fashion Week si va fi transmis pe Fashiontv in 193 de tari.

Eveniment monden plin de glamour, lume buna, vedete si colectii speciale se vor reuni intr-un show de marca internationala, semnat Fashiontv. Cele mai mari nume ale designului vestimentar si accesorii - Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Zina Dumitrescu, Rita Muresan, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Romanita Iovan, tineri designeri si branduri internationale de prestigiu precum BSB, Benvenuti, Serussi sau Hello Kitty vor face spectacol.

Invitatul special al acestei editii este marele couturier Sushma Patel, din India un nume cu rezonanta internationala dar si alti invitati surpriza.

Manifestatia reuneste cei mai mari specialisti in hair-styling, make-up si peste 100 de modele pe spranceana alese.Noutatea BFW este prezenta pe scena a unor manechine profesioniste internationale de pe podiumurile din Paris, Milano, Londra si New York. Toti sunt pregatiti sa ofere un spectacol electric, pretios, indraznet si rafinat intr-un cuvant stralucitor.

FASHIONTV ROMANIA, ANAM (Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling) si ADR (Asociatia Designerilor din Romania), in colaborare cu FASHIONTV Paris organizeaza acest eveniment memorabil cu efect de first class.

Recomandari