Bvlgari - new collection

Bvlgari - new collection
  calendar_month        
Noua colectie de ceasuri lansata de Bvlgari, poarta amprenta inconfundabila a manufacturii de calitate si a design-ului ireprosabil.

78602.jpgPrintre noutatile noii colectii se numara Minute Repetition ceas cu mecanism automat, creat special pentru Bvlgari de manufactura Vaucher.


78600.jpg O alta surpriza este noua editie Bvlgari-Bvlgari Tourbillon, creat de Daniel Roth. Cele doua aparitii sunt propuse intr-o editie limitata de 15 modele pentru Minute Repetition, si 20 de modele pentru Tourbillon.


78601.jpgDe asemenea segmentul feminin este rasfatat de Bvlgari, prin lansarea lui Bvlgari-Bvlgari, in varianta cu aur roz, si cu diametru de 41 de mm. Ceasul este rezistent la apa, fiind dotat cu o curea maro din piele si un indicator.


Bvlgari a mai pregatit o surpriza doamnelor, colectia Astralle, fiindu-le dedicata in exclusivitate. Combinatiile de aur galben de 18 carate, diamante si 11 pietre pretioase colorate, precum si cureaua din saten, fac din modelele colectiei Astralle, adevarate bijuterii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Little shoes
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right