Catalin Botezatu - colectia Haute Couture `Tarina`

Catalin Botezatu - colectia Haute Couture `Tarina`
  calendar_month        
Catalin Botezatu a dat aseara startul noii editii a festivalului de moda Bucharest Fashion Week prezentand in premiera noua lui colectie Haute Couture, "Tarina".

In pauza filmarilor pentru Next Top Model 2, designerul a pregatit o prezentare fastuoasa, asa cum si-a obisnuit publicul in ultimii 20 de ani.

Peste doua luni de munca au fost necesare realizarii acestei noi colectii si opt ore de pregatiri pentru show-ul desfasurat la World Trade Center Bucuresti.


Eforturile au meritat, insa, designerul fiind primit cu ovatii si aplauze prelungi.


83921.jpg


Colectia Haute Couture "tarina" contine rochii brodate manual, paltoane, scurte de blana, creatii incarcate, din brocarduri si materiale scumpe, in ton cu opulenta si exclusivismul vestimentatiilor Rusiei tariste.

In prag de iarna, Catalin Botezatu propune blanuri de vizon si chinchilla, care accesorizeaza outfiturile noii sale colectii.

Pentru noua sa linie Haute Couture, Catalin Botezatu a folosit cea mai noua tehnologie de paiete, iar coafura modelelor, in ton cu stilul Rusiei tariste, a fost asigurata de echipa Laurent Tourette, iar machiajul de catre Mirela Vescan.

57311.jpgPe podiumul Bucharest Fashion Week, modelele au defilat in creatii unicat care se disting prin detalii atent lucrate manual, accesorizate cu manusi din piele si bijuterii scumpe, parca desprinse din tablourile muzeului Hermitage din Sankt Peterburg.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubire sau iubiri?
  • person

    ""este rau sa avem vicii, dar este si mai rau sa traim fara ispite.""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right