Ce fel de geanta port?

Ce fel de geanta port?
  calendar_month        
Cel mai simplu mod de a-ti schimba garderoba de vara este sa porti de fiecare data alte accesorii . Daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa stii ce geanta sa-ti cumperi pentru a o asorta la cat mai multe elemente din garderoba ta.

Genti mari - Se poarta gentile mari ca si cele de plaja, decorate cu panglici, margele sau dantela. Aceste genti nu sunt destinate doar vacantelor, zileor de plaja si week-end-urilor, ci pot fi purtate si in timpul unei saptamani obisnuite de lucru.

Genti impletite - Fie ca sunt impletite din bambus, paie sau lemn, gentile din materiale de acest gen sunt la mare rang in acet sezon. Sunt destul de profesionale incat sa le porti la birou si totusi suficient de casual pentru a te insoti intreaga zi. Sunt de asemenea usor de asortat.

Genti colorate - S-a terminat epoca gentilor in culori clasice! In aceasta vara, gentile tipa "observa-ma" din toti plamanii. Culori ca portocaliul, turcuoazul sau rozul se desfata pe genti de diferite marimi si forme.

Dar ce purtam cu noi in geanta? Iarasi luam cu noi tot dulapiorul de cosmetice fie ca avem nevoie de el fie ca nu? Nimic nu este mai derutant decat imaginea unei femei care isi rastoarna geanta exasperata si porneste in cautarea mobilului care nu mai inceteaza sa sune printre tot felul de obiecte pe care s-a obisnuit sa le poarte dupa ea.

Seara Trebuie sa ai la tine cateva lucruri care sa te ajute sa stralucesti, dar care sa si incapa in gentuta aia mica pe care ai asortat-o la tinuta de seara. Strecoara inauntru pudra, parfumul si rujul. Lasa acasa peria aceea mare si ia in schimb un piaptan micut care ocupa mult mai putin loc.

La birou Esti o femeie care se afla in permanenta in miscare si ai nevoie de o geanta care sa nu te incomodeze. Pe parcursul zilei trebuie sa ai la tine telefonul mobil, deodorantul, un tampon si o mica agenda cu programul tau. Acestea incap cu usurinta in orice tip de geanta.

La plaja Nici aici nu e nevoie sa duci toate produsele de ingrijire a pielii pe care le ai in baie. Desi gentile de plaja sunt mari prin natura lor nu trebuie umplute cu cosmetice. Ai nevoie de lotiunea de protectie solara, peria de par, un balsam pentru buze si un prosop si eventual o carte.

A avea o geanta asortata la costumatia pe care o porti e o dovada de bun gust. A avea o geanta pe care abia poti sa o inchizi din cauza lucurilor pe care le cari inauntru e o dovada de lipsa de organizare. Fii ordonata, selecteaza lucurile care sunt cu adevarat importante pentru tine si pune-le in poseta. Restul, lasa-le sa te astepta acasa.
Recomandari