Ce jeansi se poarta in vara 2009?

Ce jeansi se poarta in vara 2009?
  calendar_month        
Dam o raita prin garderoba intesata cu haine din sezoanele trecute si ne intrebam daca acestea se potrivesc cu noile trenduri ale verii.

Piesa vestimentara de care nu ne putem lipsi din garderoba sunt jeansii care au capatat noi forme de-alungul timpului, iar la moda sunt tot mai mult cei slim care subliniaza picioarele si le lungesc.

Culoarea blugilor la moda: Nu mai este cea inchisa, se poarta cei deschisi la culoare, de la cei albi pana la albastru deschis, nici cei gri, roz sau portocalii nu sunt de neglijat, dar atentie la felul in care sunt asortati.

Forma jeansilor: Jeansii skinny isi pastreaza si acest sezon locul 1 in preferintele designerilor dar si in preferintele noastre.

Noutatea la acest capitol o constituie modelul jeansilor peticiti, taiati, agatati si usor neglijenti. Acestia se asorteaza foarte bine cu bluze inflorate in culorile speciale acle acestei veri.Diversitatea este cuvantul cheie in alegerea jeansilor, iar purtarea celor skinny nu este deloc o regula. Trebuie sa tinem cont in continuare de formele care ne avantajeaza ca si femei, de culorile care ne subtiaza sau ne ingrasa si multe altele.

Asadar, pe langa optiunea jeansilor slim, puteti opta pentru jeansii evazati in culori deschise, pentru jeansii largi cu talie joasa, sau pentru cei trei sferturi foarte stramti.

Nu se recomanda: Purtarea jeansilor slim cu balerini decat la persoanele cu picioare lungi si frumoase. Daca nu va incadrati in aceasta categorie, tocurile vor face minuni.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Horoscopul zilnic pe 2009
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right