Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta
  calendar_month        
Se poarta gentile mari si voluminoase. O bucurie pentru femeile care pastreaza in geanta tot felul de obiecte, unele folositoare, altele absolut inutile.

Acesta este singurul avantaj al gentilor mari. Dar, din pacate, astfel de accesorii pot fi incomode si, daca sunt mereu pline cu diverse lucruri, iti pot da dureri de umar sau de spate.

De lucrurile absolut necesare, de care nu te poti dispersa vom vorbi acum. Asadar, obisnuieste-te cu ideea ca poti avea la tine lucrurile pe care le folosesti zilnic fara sa ai o geanta imensa si grea.

Lucrurile pe care trebuie sa le ai mereu la tine sunt:

Portofelul

Opteaza pentru un portofel mic, insa destul de incapator. Asigura-te ca, la fel ca si geanta, portofelul tau nu este plin de biletele si alte lucruri inutile. In portofel trebuie sa ai banii, cartile de credit si cartile de vizita. El trebuie sa se inchida bine, pentru a nu pierde prin geanta monezile.

Telefonul mobil

Telefonul mobil a devenit, in ultimii ani, un lucru absolut necesar pentru femeia moderna. Din fericire tehnologia a evoluat, iar noile modele de telefoane mobile sunt foarte mici si usoare. Sa nu mai vorbim de faptul ca au foarte multe functii utile (calculator, radio, aparat foto, reportofon, agenda, mp3), inlocuind astfel foarte multe aparate de care ai fi avut nevoie.

Port-fardul

In port-fardul din geanta nu trebuie sa ai toate produsele cosmetice din casa. Iti sunt suficiente o pudriera cu oglinda, un ruj sau gloss si un flacon de parfum (cat mai mic, pe care il poti umple din nou cand se termina).

Un pix sau un stilou

Este bine sa ai la tine ceva cu care sa poti scrie sau semna diverse acte ori facturi. Asta nu inseamna ca trebuie sa pleci cu tot penarul de acasa. Unul singur este suficient, insa asigura-te ca are suficienta pasta ori cerneala.

Servetele

Nu stii cand te poti alege cu o gripa si incepi sa stranuti sau sa iti curga nasul in cele mai nepotrivite momente. Trebuie sa fii pregatita pentru astfel de situatii mai ales acum, cand iarna incepe sa-si faca simtita prezenta. Ideale sunt servetelele umede pe care le poti folosi si pentru a te sterge pe mani, daca e nevoie.

Cheile

Cheile trebuie sa fie in permanenta la tine daca nu vrei sa stai pe la usa cand te intorci acasa. Renunta la cheile inutile si la brelocurile foarte mari sau grele, in favoarea unora mici din plastic sau burete.

Recomandari