Ceasuri de lux colorate

Ceasuri de lux colorate
  calendar_month        
Astazi asistam la o adevarata explozie de ceasuri bijuterii cu alura de curcubeu, mai creative ca niciodata.

Culoarea reprezinta o adevarata tendinta in ceasornicarie. Nu trebuie sa fii surprinsa daca vei descoperi ceasuri de lux extrem de feminine si cu o alura poetica.

Departe sunt de noi vremurile in care bijutierii nu vedeau cu ochi buni pietrele colorate, denumite mai apoi semipretioase. Adevarul e ca acest pietre le confera originalitate bijuteriilor.

De asemenea, asistam si la o alaturare, imposibila pana acum, intre pietrele pretioase si semipretioase, iar safirele au devenit mai cautate ca niciodata datorita culorilor lor surprinzatoare.

Exista safire roze sau rosii, dar si portocalii sau coniac. Exista safire multicolore care se potrivesc de minune cu ametistul, iar diamantele se armonizeaza cu jadul.

Iata cele mai frumoase ceasuri de lux colorate pe care le poate detine o femeie!

82278.jpgCoverleaf Elegance - Jaquet Droz

Coverleaf Elegance lucrat manual din aur alb, are cadranul batut cu safire multicolore si tsavorite, iar bratara este facuta din satin.


82281.jpgDiamond Flower - Perrelet

Diamond Flower este un ceas automat din aur alb, impodobit cu diamante si rubine, cu bratara din piele de aligator.
82282.jpgMini D - Dior Horlogerie

Mini D este produs pentru casa de moda Dior din aur alb si diamante, cu cadran din jad si bratara din satin. De-a dreptul un ceas de vis!

82279.jpgDatejust Lady - Rolex

Daca iti place ciocolata, Rolex iti propune un ceas automat din otel, aur roz si diamante, cu cadran ciocolatiu.82277.jpgTourbillon Sheherazade - Boucheron

Tourbillon Sheherezade este un ceas lucrat manual din aur alb, batut cu diamante, safire multicolore si ametiste, cu bratara din satin.

82280.jpg


Chronographe Bing Bang Earl Grey - Hublot

Acest ceas automat este facut din otel si este decorat cu hematite suib forma de baghete, iar bratara este din piele de aligator.
82276.jpg

Freelancer - Raymond Weil

Freelancer este un ceas automat facut din aur si diamante, cadranul are un detaliu verde care se asorteaza cu bratara din piele de aligator.


56741.jpgInstrumento N°Uno - De Grisogono

Tot un ceas automat, din otel innegrit si turmaline, iar bratara este facuta din piele de rechin.Autor: Nuage

Recomandari