Ceasuri pe post de bijuterii

Ceasuri pe post de bijuterii
  calendar_month        
Ceasurile au devenit un accesoriu de moda nu de foarte mult timp.

Dintotdeauna modelele de ceasuri au fost create in exclusivitate de companii producatoare de ceasuri.

Sunt istorice casele Longines, Tag Heuer, Omega, care au o traditie in domeniu de peste 150 de ani.

In urma cu aproximativ 20 de ani marile case de moda din lume au hotarat sa se ocupe si de aceasta nisa de piata asa incat au inceput sa creeze diferite stiluri de ceasuri pentru a putea satisface gusturile extrem de variate ale fashionistelor.

Moda este in continua schimbare si in fiecare sezon vedem zeci de colectii noi de ceasuri.

Multe case celebre precum Cavalli, Chanel, Calvin Klein, Marc Jacobs au printre accesoriile lor si colectii de ceasuri, personalizate cu logo-ul casei si in fiecare an mai originale si cu forme mai neobisnuite. Pe langa ceasurile clasice, din materiale pretioase, (aur alb, aur roz, platina), cu diamante, cu pietre semi-pretioase, sunt ceasurile fashion, cele care pot fi purtate mai degraba pe post de bijuterii, si care accesorizeaza perfect un outfit clasic sau trendy.

Se ofera atentie deosebita formei ceasului.

Totodata forma ceasurilor a devenit un aspect extrem de important, de la clasicele ceasuri cu cadran rotund sau oval, si curea metalica sau din piele s-a ajuns la forme si concepte extrem de ciudate care, la prima vedere, nu lasa impresia ca acel obiect ar fi un ceas. Acestea au asimilat oarecum ideea de bratara, in asa fel incat acum un ceas poate avea cu usurinta 2 functii: cea de bratara - bijuterie si, in fine, cea de ceas.Am ales cateva modele pentru a exemplifica aceasta tendinta haioasa si extrem de catchy in randul femeilor cu gusturi rafinate si , de ce nu, cu simtul umorului. Continuati sa urmariti in fiecare sezon ceea ce ne propun designerii pentru ca nu se stie la ce surprize in materie de design trebuie sa ne mai asteptam.

Sursa: Georgiana Iordache

Recomandari