Cele mai extravagante genti din lume

Cele mai extravagante genti din lume
  calendar_month        
Ai 100.000 $ de cheltuit? Ce-ar fi sa ii investesti in poseta preferata a vedetelor de la Hollywood incrustata cu diamante din piele metalizata de crocodil?

Iata cele mai scumpe posete din lume:

Diamond Forever, classic bag de la Chanel 261.000 $

Poseta are 334 de diamante, totalizand 3.56 karate si aur alb de 18 karate.
Bretelele lungi sunt facute din acelasi tip de aur. In toata lumea exista doar 13 asemenea super genti.

Poseta Birkin Crocodile, de la Hermes Matte 120.000 $

Denumita dupa cantareata si compozitoarea Jane Birkin, poseta este facuta din piele de crocodil. Catarama acestei posete de 30 cm se mandreste cu 10 karate de diamante albe.

Poseta Cleopatra, Lana Marks 100.000 $

Marks produce in fiecare an cate o astfel de geanta. Exista si editii limitate din piele metalizata de crocodil iar catarama este incrustata cu 1500 diamante negre si albe. Pe lagna toate acestea coprul posetei este din aur alb de 18 karate.

Leiber Precious Rose 92.000 $

Poseta tranadafirul pretios chiar este una extrem de pretioasa. Forma gentii imita perfect forma unui trandafir si are 1016 de diamante, insumand 42.56 karate, 1169 safire roz si 800 de turmaline (cristal semipretios). Daca aveti banii, grabiti-va. Exista una singura in toata lumea.

79749.jpg

Poseta Patchwork LV Tribute 42.000 $

Aceasta poseta este realizata prin reasamblarea a 15 modele de genti diferite Louis Vuitton. Exista 20 de astfel de genti in magzinel Louis Vuitton din Europa si Asia.

Poseta Gadino de la Hilde Palladino 38.470 $

La o prima vedere, aceasta poseta creata de designerul norvegian Hilde Palladino nu pare cine stie ce. Dar uita-te mai atent si vei vedea 39 de diamante strategic dispuse pe cataramele realizate din aur alb.

Poseta Carolyn Crocodile, Marc Jacobs 30.000 $

Pretul piperat al acestei creatii nu i-a facut pe fanii Marc Jacobs sa infasce poseta minune. Este cel mai popular accesoriu al designerului. Facuta din piele de violeta de crocodil, poseta Carolyn are buzunare si separatoare interioare.

Poseta Selleria, Fendi 38.000

O poseta ca aceasta poate fi facuta pe comanda si este confectionata din blana de samur si chinchilla, doua dintre cele mai rare si mai luxoase piei de animale.

Geanta Porousus, Nancy Gonzalez 30.000 $

Facuta dintr-o piele rara de crocodil, cu solzi aproape perfecti, geanta poate fi realizata la comanda cu pielea, marimea si culoarea preferata.
79750.jpg


Devi Kroel Alligator Hobo 28.990 $

Poseta cu forma triunghiulara, facuta din piele de crocodil cu solzi aproape uniformizati este indeajuns de mare pentru a tine un mic laptop.

Leiber dandelion suede gator 15.000 $

Intr-un galben popular, aceasta poseta Leiber va atrage atentia asupra ta, devoratoare-o de posete ce esti! Are doua buzunare exterioare si o bretea din aur de 18 karate. Doar 4 astfel de posete au fost realizate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre Badea
  • person

    "hmmm... cititi si dati-va cu parere. e un crazy blog"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right