Cele mai frumoase rochii galbene

Cele mai frumoase rochii galbene
  calendar_month        
Galben solar, galben lamai, galben pai...aceasta culoare i-a inspirat pe marii designeri ai momentului care au creat rochii sexy si sic.

Fie ca iti place galbenul seren, calm, deschis sau intens, neon sau normal cu siguranta iti vei face simtita prezenta in acest sezon.

Iata 5 rochii intr-un galben vibrant:

Versace

Interpretarea galbenului in viziunea lui Versace este intruchipata in rochia in stil grecesc cu un decolteu generous. Un baby doll reinventat intr-un galben auriu, o rochie unduitoare si sexy.Fondatorul casei Versace, Gianni a fost un gay caruia nu i-a fost niciodata rusine sa recunoasca acest lucru iar relatia lui de 11 ani cu modelul Antonio D'Amico vine in sprijinul acestei afirmatii.

Blumarine

Blumarine a creat mai multe rochii de budoar, scurte, din matase la care a adaugat panglici intr-un galben neon, verde lime si portocaliu citric.


79650.jpg
Anna Molinari si sotul ei Gianpolo Tarabini au dat numele casei de moda Blumarine, dupa culoarea lor preferata si dupa dragostea lor pentru mare.

Gucci

Rochiile designerului italian Gucci inpira tranchilitate. Folosindu-se de fundaluri ca alb si negru, designerul foloseste mult galben, printuri grafice si flori roz. Dar cel mai mult ne intereseaza rochiile floarea-soarelui.79652.jpg

Gucci este unul dintre brandurile cele mai cunoscute din lume. Asta si din cauza muzicienilor care isi exprima luxul in videoclipurile lor, mai ales prin prisma hainelor si accesoriilor semnate Gucci.

Valentino

Rochiile designerului retras din lumea modei au o frumusete clasica si eleganta. Printre rochiile vaporoase de vara viitoare am gasit una stralucitoare, fara bretele, lunga cu partea de jos incretita.


79651.jpg
Rochia face parte din ultima colectie a lui Valentino, inainte de a parasi lumea modei. Colectia s-a dovedit a fi una dintre cele mai emotionante colectii moderne.

Dsquared2

Designerul s-a inspirat din stilul anilor 60 si a realizat o rochie scurta, ispititoare,intr-un galben vibrant si a obtinul un look seducator.
79649.jpg

La baza Dsquared2 se afla doi gemeni Dean and Dan Caten, care initial au debutat cu o colectie barbateasca in 1994, pentru ca abia in 2003 sa se profileze si pe latura feminina. Sunt cunoscuti pentru show-urile pline de sex-appeal si energie exploziva.

Recomandari