Cele mai scumpe marci de lenjerie intima din lume

Cele mai scumpe marci de lenjerie intima din lume
  calendar_month        
Ai un fetis pentru lenjeria intima? Am gasit pentru tine cele mai scumpe si mai exclusiviste marci de lenjerie din lume!

Bordelle

Fondata in 2007 de Alexandra Popa si Javier Suarez, Bordelle aduce in actualitate piesele vintage clasice cu o sensibilitate moderna. Sexy, matasoase si extrem de senzuale, lenjeriile intime Bordelle nu sunt pentru cele slabe de inima, sau mai bine zis de portofel! Preturile lor incep de la 500 dolari si urca pana la 1400!
82210.jpg


Carine Gilson

Cel mai de renume designer din lista noastra, Carine Gilson creeaza lenjerie din 1994. Ea foloseste doar cea mai fina matase, cea mai delicata dantela si cel mai diafan sifon. Fiecare piesa este o opera de arta, valorand uneori mai mult ca o bijuterie. Un slip tanga incepe de la 240 dolari, iar kimonourile se vand la preturi trecute de 1300 dolari.
82211.jpg
Agent Provocateur

Agent Provocateur inseamna pentru lenjeria de lux ceea ce inseamna Victoria`s Secret pentru lenjeria intima comerciala. Numele Agent Provocateur este sinonim cu eleganta, luxul si erotismul. S-ar putea sa nu fi auzit de celelalte 4 nume din lista noastra, dar de Agent Provocateur sigur ai mai auzit! La 800 dolari body-ul, 900 dolari kimonourile si 1100 rochitele, Agent Provocateur si-a castigat locul!


82209.jpgJean Yu

Superba, feminina si diafana, lenjeria intima creata de Jean Yu este frumoasa prin simplitate. Fiecare piesa usurica si aerisita este in editie limitata, deci odata ce s-a dus, dusa ramane! Un sutien triunghi incepe de la 320 dolari, iar un set complet de lenjerie intima (sutien, slip si portjartier) costa minimum 1000 dolari. La atelierul sau din New York, Jean Yu creeaza si lenjerie intima la comanda.56723.jpg

Guia La Bruna

Guia este unul dintre cei mai tineri designeri de pe lista noastra, iar ritmul ei vibrant de viata este evident si in lenjeria intima creata. Spre deosebire de multi alti designeri care isi externalizeaza multe aspecte ale productiei catre alte companii, Guia la Bruna produce totul in interior, de la modele la design. Astfel brand-ul reuseste sa se mentina la standardele impecabile de calitate si maiestrie pentru care este celebra. Un set de lenjerie intima format din sutien si slip Guia incepe de la pretul de 665 dolari.
Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right