Celebrity affair

Celebrity affair
  calendar_month        
Tot mai des vedem cum starurile

Insa foarte putine dintre ele le si poarta, unii prefera renumitele case de moda, iar atunci cand isi poarta colectiile o fac doar pentru publicitate.

Au deja numele, brand-ul, asa ca succesul este deja asigurat.

A inceput P. Diddy cu colectia Sean John, baiatul asta are atatea nume ca ii va fii usor sa gaseasca un nume pentru viitoarea lui colectie.

P. Diddy ofera o gama larga de produse : costume, adidasi, parfumuri, sport wear, bijuterii. Poate in viitor isi va deschide o firma care organizeaza petreceri, ca tot se pricepe si e celebru pentru petrecerile lui.

Nicky Hilton, sora lui Paris Hilton s-a gandit sa mareasca averea familiei (daca se mai poate asa ceva) cu o colectie numita Chick by Nicky Hilton.

Hainele propuse de ea sunt in stilul caracteristic, al ei si al lui Paris: scurt, tipator, colorat dar fashion.Beyonce Knowles

Afacerea ei e in familie, si a inceput acum multi ani, mama ei facea costumele de scena pentru Destiny's Child inca de pe vremea cand acestea cantau despre bug-a-boo's, asa ca Beyonce a avut de unde sa invete.

Colectia ei se numeste House of Dereon si este realizata in colaborare cu mama ei, Tina Knowles, contine pe langa haine, si pantofii si genti.

J-Lo

De colectia lui Jennifer Lopez cred ca a auzit toata lumea, ea se numeste J-lo si se vinde foarte bine.

J-lo a muncit foarte mult pentru colectiile ei, a pus suflet si s-a implicat foarte mult de fiecare data, incepand cu croiala hainelor, modele de pe scena, decorul prezentarii si pana la felul in care ar trebui sa se miste modele pe runway.

Gwen Stefani

78828.jpg
L.A.M.B. este o colectie extravaganta si foarte fashion, la fel ca Gwen. Ea profita de fiecare videoclip pentru a purta si a face reclama colectiei Lamb. Initialele sunt o prescurtare pentru Love Angel Music Baby.

Alte vedete care au ales calea modei sunt : Kimora Lee Simmons, mai putin cunoscuta dupa nume ci mai mult dupa numele colectiei, Baby Phat, Jessica Simpson - colectia Sweet Kisses, Justin Timberlake - colectia William Rast, Jay-z - colectia RocaWear, LL Cool J, surorile Olsen.

De obicei colectiile reflecta stilul personal al vedetei, cu care ne-a obisnuit deja. Pe langa colectiile de haine, vedetele au si un parfum, cateodata doua sau trei in care spun ei, se regasesc foarte tare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu sunt ce par a fi
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right