Ciocolata - tendinte in hair-styling

Ciocolata - tendinte in hair-styling
  calendar_month        
Asa cum v-am obisnuit nu va voi spune: "se poarta asa ceva" sau "nu se poarta altceva", pentru ca este incorect. Stilul fiecaruia este unic si tendintele modei trebuie sa le adaptam la persoana noastra, mai ales ca nimeni, nici macar in occident, nu se erijeaza in atotcunoscator si nu da verdicte atat de drastice.

Fiecare designer sau stylist vine cu bun simt si ne prezinta propunerile lor pentru viitoarele sezoane, nu da "ordine", cum mai fac neaveniti care se cred peste noapte mari "creatori".

Ce ne mai propun in materie de culoare, pentru par, marile nume din materie?

Nuante cuminti si cald invaluitoare, cu nume ce ne evoca delicii: ciocolatiu, aluna, castana coapta, espresso sau nuante de esente rare de lemn: palisandru, lemn de trandafir, etc. Culori precum cele ale unei caprioare in plina toamna aurie sau cele ale unei ciocolate ce ne incalzeste in plina iarna sunt potrivite aproape oricui, nu sunt greu de obtinut si dau o luminozitate linistita si calda oricarui chip.

Dar daca ne pare oarecum banal revenirea la tonuri atat de calme si aproape de natural, putem sa le insufletim cu accente aurii sau sa le dam personalitate cu irizatii cenusii. De asemenea, putem crea suvite sau mese de roscat profund pana la violet aprins, impreuna cu o linie a tunsorii care sa scoata in evidenta elementele respective.

Putem sa renuntam la parul foarte riguros intins in favoarea unei tunsori bine filate, cu multa flexibilitate, pornind de la scurt pana la lungimi medii sau chiar mari. Totul este sa-i dam "miscare" parului, astfel incat si mixajul de culori sa fie pus in valoare, iar daca avem o culoare uniforma parul sa aiba inflexiuni naturale, conturand armonios chipul. Nu trebuie de dragul unui cat mai mult volum sa sacrificam "unduirile" parului, pastrandu-l ca o masa compacta, fara miscarea de care v-am spus.

Prin urmare ni se ofera o toamna luminoasa si "aromata" in care colorile parului nostru ne vor indulci trasaturile si ne vor duce mereu cu gandul la ispitetele bunatatilor.

Pentru cele care vor sa indrazneasca mai mult exista mereu o variata mai exploziva si mai personala a unei linii de tunsoare sau a imbinarii culorilor, ciocolatiul fiind o baza potrivita pentru aproape oricare alte combinatii de culori.

Trebuie doar sa alegeti!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

As vrea
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right