Cluj Fashion Week 2010

Cluj Fashion Week 2010
  calendar_month        
In perioada 14-17 aprilie se va desfasura Cluj Fashion Week - festivalul national de moda si lifestyle.

Evenimentul reprezinta cel mai ambitios proiect de festival facut in Romania, si unul dintre cele mai complexe din Europa.

Festivalul national de moda si lifestyle Cluj Fashion Week s-a nascut din nevoia lumii modei romanesti de a avea un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in lifestyle-ul modern, un amestec interesant de domenii plastice specifice sec. XXI in sistem mondial, din 6 in 6 luni.


56468.jpg


CFW va reuni prezentarile colectiilor de moda pentru toamna-iarna 2010/2011 cu expozitii de fotografie de moda si lifestyle, workshopuri, instalatii, video, film, muzica si teatru, recomandandu-se inca de la inceput ca o veritabila platforma inter-arte.

Evenimentul CFW isi doreste sa fie un reper pentru promovarea creatorilor consacrati dar si a tinerilor designeri. In fiecare seara vor fi prezentate intre 8-10 colectii, dintre acestea cel putin doua fiind dedicate noii generatii de creatori. Alte doua prezentari de colectii vor fi oferite in fiecare seara designerilor invitati din SUA, Franta, Austria, Grecia, Turcia, Ungaria, Coreea, Japonia.

Festivalul se bazeaza pe o relatie unica intre 20 de creatori, invitati speciali, mari personalitati si este dedicat memoriei lui Alexander McQueen (1969-2010)

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata
  • person

    ""viata merge inainte...!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right