Clutch-ul carte - noul accesoriu al vedetelor

Clutch-ul carte - noul accesoriu al vedetelor
  calendar_month        
Ati purta cartea preferata in loc de o poseta eleganta? Daca ati fi vedete cu siguranta raspunsul ar fi pozitiv si nu ati ezita sa va afisati la diverse evenimente purtand cu rafinament o poseta carte.

Accesoriul, intalnit ce ceva vreme pe covorul rosu, nu este o carte obisnuita ci un clutch - carte menit sa demonstreze probabil ca frumusetea vedetelor merge de minune cu o minte sclipitoare si o cultura pe masura.84378.jpgAcum cateva zile, la gala premiilor Bafta, Michelle Williams a purtat cu finete clutch-ul carte The Misfits - un scenariu scris de fostul sot al lui Marilyn Monroe ? Arthur Miller (in film a jucat chiar Marilyn)
Alegerea lui Michelle Williams a fost una fireasca tinand cont de faptul ca actrita a fost nominalizata anul acesta la Oscar pentru rolul lui Marilyn Monroe din productia "My Week With Marilyn".

Tesatura neobisnuitului clutch este lucrata manual iar detaliile, coperta, aduc intocmai cu cele ale unei carti.

Creatoarea clutch-urilor carte este Olympia Le Tan, un designer care a lucrat cu Karl Lagerfeld iar in 2009 si-a lansat propria colectie de accesorii. Clutch-urile au preturi incepand cu 1.110 lire.

Olympia Le Tan face numai 16 copii din fiecare clutch-carte iar pe site-ul ei www.olympialetan.com 21 din 24 modele sunt deja epuizate.

Cum era de asteptat, vedetele, printre care Tilda Swinton, Natalie Portman si Clemence Poesy nu au fost speriate de pretul unui asemenea accesoriu si au comandat pe loc cate o piesa cu care s-au afisat la diverse evenimente in 2010 si 2011.

Iata ce au ales si cu ce ocazii au purtat ineditele clutch-uri:

84379.jpg

Tilda Swinton
Tilda a ales sa poarte clutch-ul carte Ant And Bee de Angela Banner la premiera filmului "We Need to Talk about KevinaA€At in cadrul Festivalului de Film de la Cannes in 2011.84380.jpg


Natalie Portman
Natalie Portman a ales sa poarte un clutch Lolita de Vladimir Nabokov la premiera Black Swan din New York in decembrie 2010.57436.jpg


ClA©mence PoA©sy
ClA©mence PoA©sy a purtat un clutch Le Belle Et La Bete la premiera Harry Potter din Londra in noiembrie 2010.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sa fiu o femeie ingrijita
  • person

    "nu inteleg de ce nu preia jurnalul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Laurel wallet
Shop Ele.rochevron_right