Cocor Party Fever: moda si glamour 100% romanesc, marca Iulia Albu

Cocor Party Fever: moda si glamour 100% romanesc, marca Iulia Albu
  calendar_month        
Pe 9 decembrie, incepand cu orele 19.00, COCOR continua seria de evenimente dedicate promovarii design-ului romanesc mizand pe aportul celui mai controversat Fashion Editor al momentului: Iulia Albu.

Evenimentul, gandit in jurul unui concept unic, va reuni elementele unui show de moda cu cele ale unei glamour petreceri de backstage, oferind invitatilor acces exclusiv in culisele atat de ravnite ale prezentarilor de moda.

13 designeri romani de valoare ca Rhea Costa, Cristina Nichita, Kinga Varga, Norina St, Elena Perseil, Agnes Toma, Dorin Negrau, Silvia Serban, Catinca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Mihai Albu, Iris Serban, Anca&Silvia Negulescu, peste 30 de modele si parteneri de prestigiu te asteapta pentru a-ti deschide usile celebritatii intr-o seara in care vei invata de la A la Z ce, cum si cand sa porti, sub atenta indrumare a specialistilor in make-up, hair.

57326.jpg

Va fi o seara in care vei beneficia de consiliere stilistica din partea a doi dintre cei mai bine cotati celebrity stylist ai momentului: George Enache si Amir Dobos.

Iulia Albu: Moda romaneasca are un cuvant important de spus si pe plan international, exemplele de designeri romani ce au marcat recunoasteri notabile in acest domeniu fiind imposibil de ignorat. Cred in acest proiect si sunt onorata ca am fost aleasa pentru a crea conceptul acestui eveniment.

La finalul defilarii de moda, clientii Cocor pot incepe sesiunea de shopping pentru sarbatori, beneficiind de reduceri de pana la 25%, dar si de doi consilieri de imagine care ii vor ajuta in selectia outfit-urilor perfecte.

Va asteptam pe 9 decembrie, incepand cu orele 19.00, la magazinul Cocor, galeria designerilor romani, la Cocor Party Fever!

HAPPY SHOPPING!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

OFF Trist dar merita citit
  • person

    "in viata trebuie sa treci prin anumite momente ca sa iti dai seama cat de mult valoreaza viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right