Colectia EP Prive by Elena Perseil: Pour ma mere

Colectia EP Prive by Elena Perseil: Pour ma mere
  calendar_month        
Miercuri seara, 2 noiembrie, The Silver Church a fost gazda evenimentului de lansare a celei mai recente colectii din linia EP Prive, "Pour ma mere", sub semnatura designerului Elena Perseil.

EP Prive reprezinta linia de lux a brandului Elena Perseil. La eveniment au fost prezente numeroase persoane publice, reprezentanti ai presei si vedete autohtone precum Oana Roman, Corina Barladeanu, Roxana Ionescu si Mirela Bucovicean.

O pledoarie a unui dress code atemporal, unde valurile de matase naturala si detaliile somptuoase realizate din broderie manuala contureaza magia povestii unei femei care isi asuma feminitatea, emana senzualitate, si, desi pare intangibila, este, in acelasi timp, extrem de fragila.

Inspiratia: Un drum in India, un tablou cu nuante calde, unde un sezlong pare pierdut pe plaja, o liniste contemplatoare, un moment al evadarii. O acceptare...Piesa de rezistenta a liniei EP Prive este rochia Stephanny, o creatie brodata integral de mana, unde au fost folosite 27 de tipuri de paiete diferite si detalii grafice, ce urmaresc linia naturala a corpului ca un puzzle complex, in armonie perfecta cu trupul femeii.

Rochia a fost conceputa in doua variante spectaculoase, fie intr-o gama de nuante marine, imbracate in roz, fie intr-o cromatica de culori calde, glamour, unde aurul vechi se imbina cu bronzul si perlele, iar umerii supradimensionati dau o alura glamour-rock tinutei.

Prezentarea a avut-o in prim plan si pe Roxana Ionescu, care a pasit pe podium, purtand cateva dintre creatiile EP Prive By Elena Perseil.

Coafurile magnifice ale modelelor au fost opera maestrului Laurent Tourette.

Descopera intreaga colectie "Pour ma mere"!

EP Prive Pour Ma Mere - Elena Perseil pe video.ele.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sexi-braileanca
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Dalia
Shop Ele.rochevron_right