Colectia primavara-vara Esprit

Colectia primavara-vara Esprit
  calendar_month        
Brand-ul Esprit a sarbatorit doi ani de existenta in Romania printr-un fashion show inedit, ce s-a desfasurat in noul magazin din Baneasa Shopping City.

Acesta a fost adresat in intregime editorilor de fashion ale celor mai importante publicatii de profil. Sub egida "You do the catwalk" editorii au fost invitati sa faca schimb de locuri cu modelele profesioniste si sa prezinte chiar ei ultima colectie primavara - vara 2008.
Brand-ul Esprit a intrat pe piata romaneasca, prin AAV Group, in aprilie 2006 si are in prezent 3 magazine deschise in principalele mall-uri din Bucuresti : Bucuresti Mall, Plaza Romania si mai nou, Baneasa Shopping City.

Liniile Esprit pentru femei, Women Casual, Women Collection si EDC din sezonul primavara/vara 2008, sunt caracterizate de un stil modern, contemporan, care incanta prin atmosfera deceniilor trecute.

Rezultatul este un nou look care imbina atat trecutul cat si viitorul intr-un context incitant. Colectiile Esprit pentru barbati Men Casual si Men Edc prezinta un look relaxat intr-o lume calma a culorilor pentru primavara/vara 2008.
79730.jpg


Contrastele dintre tonuri joaca un rol important. Silueta este zvelta, si in acelasi timp lejera. Stilul prespalat exprima un look plin de viata, dar intotdeana ingrijit si elegant.

In sezonul primavara/vara 2008, stilul sport nu vine in contradictie cu eleganta si feminitatea. Texturi (tesaturi) elaborand o paleta de culori naturale se potrivesc perfect cu culorile luminoase vibrante si cu foarte mult alb.

Sezonul (vara) dragostei este readus la viata prin intermediul motivelor folclorice brodate de mana, nostalgice, imprimeuri sterse ale anilor 70, motive florale si stiluri peticite(din petice).

79731.jpg


Tendita este indreptata inspre o combinatie intre jucausa(copilaroasa) si salbatica. Tinutele sport cu bustiere sexy si tricotaje completeaza acest stil "improvizat".

Bumbac uzat, panzeturi antice, matase bruta si voaluri formeaza baza perfecta pentru efecte de tone-on-tone. Culori decolorate de soare precum culoarea nisipului, crem, bej, alb, culoarea firului de pai, bleu si roz delicat au un aspect de vara si lejer.

Recomandari