Coloreaza-ti primavara cu noua colectie Diana Bobar "Rainbow"

Coloreaza-ti primavara cu noua colectie Diana Bobar "Rainbow"
  calendar_month        
"Rainbow" - colectia Diana Bobar primavara-vara 2012 anunta o primavara plina de culoare, un exercitiu de stil care are la baza culorilor primare: rosu, galben, albastru si combinatiile care rezulta din acestea: verde, portocaliu sau violet.

Precum un curcubeu, noua colectie reflecta pasiunea designerului pentru arta sub forma de materiale vaporoase, batist, voal creponat de matase, sau voal georgette in culori aprinse. Nu lipsesc aplicatiile florale sau accesorile stilizate aplicate manual pentru a da un plus de personalitate tinutelor.

"Rainbow inseamna culori calde si reci: un exercitiu si studiu de culoare pe care l-am realizat pornind de la cercul cromatic. Pictura este una din pasiunile mele, iar prin intermediul acestei colectii am incercat sa transpun cele mai vii culori nu pe hartie, ci direct pe rochiile vaporoase din colectie, deci e interpretarea mea a cercului cromatic a lui Itten," mentioneaza Diana Bobar.

57512.jpg

Modelele propuse au la baza acelasi element: atentia la finisaje, accesorii si detalii. Texturile sunt puse in valoare de drapaje si pliuri lejere, colectia fiind una feminina, eleganta si accesibila pentru orice ocazie. De nelipsit din colectiile Dianei sun fermoarele metalice masive in culori complementare pentru contrast, atat vizual cat si tactil.

"Rainbow" propune alt fel de rochii: o eleganta adaptata pentru femeia moderna, deschisa la schimbare si la bucuria de a trai fiecare clipa in cat mai multe culori. Peste 20 de modele de rochii, fuste si bluze din voal, matase si voal georgette sunt gata sa coloreze starea de spirit a fiecaruia si sa dea dea un plus de culoare orasului.

Fata care alege sa poarte o piesa Diana Bobar, de fapt, se alege pe sine, dar un sine accesorizat si colorat de o minte creativa si un caracter vesel. Diana nu taie si coase, ci dovedeste eleganta si armonie cu toate clientele sale. Designul stilului si a tuturor materialelor de print sunt complementare, Diana incercand astfel sa puna la punct cat mai bine identitatea brandului.

Pentru mai multe detalii si comenzi, Diana va asteapta pe www.dianabobar.com
84655.jpg
Recomandari