Combinatia verii: color block orange si mov

Combinatia verii: color block orange si mov
  calendar_month        
Nu este niciun secret, trendul color block este pe val in acest sezon, dar stii ce culori sa combini? Potrivit designerilor Gucci si Diane von Furstenberg, cea mai tare combinatie color block in aceasta vara este orange si mov.

Vedetele au urmat deja sfatul designerilor si s-au afisat in public purtand combinatia eleganta: orange si mov.


De curand, Kim Kardashian a ales una din creatiile Gucci din colectia PV, pe care a purtat-o la lansarea ultimului sau parfum, la Londra.

Culorile aprinse, detaliile decupate si croiala care pune in evidenta formele voluptuoase ale lui Kim au atras atentia asupra sa la eveniment.

Rochia decupata a lui Kim Kardashian a mai aparut si pe copertele catorva reviste.


83081.jpg

Modelul Lara Stone a purtat aceeasi rochie Gucci pe coperta revistei Vogue Paris din luna februarie, iar January Jones pe coperta revistei Marie Claire din luna mai.57020.jpg

83079.jpg

Jessica Alba, insarcinata in 8 luni, a ales in schimb o rochie Diane von Furstenberg pentru a impresiona audienta la premiile CFDA .83080.jpg

Insa o astfel de combinatie indrazneata trebuie purtata cu grija. Din pacate, Cheryl Cole a avut parte de multe critici pentru look-ul ei de la auditiile X Factor.

Desi tinuta in sine nu a fost una proasta, parul excesiv tapat a fost cel care a stricat combo-ul.

Un plus pentru Cheryl a fost sa asorteze cureaua turcoaz. Turcoazul si auriul se combina foarte bine cu orange si mov.

Sfat: Daca nu te simti bine sa ai doua culori de sus si pana jos, poti cauta accesorii voluminoase, pantofi sau poseta orange sau mov.

83078.jpg

Recomandari