Cosmetice bijuterii

Cosmetice bijuterii
  calendar_month        
Companiile de cosmetice scot pe piata produse aniversare sau in editie limitata, carora le fac recipiente fie incrustate cu cristale, fie din cea mai fina piele ecologica .

Multe dintre aceste cosmetice bijuterii se pot reumple cu produse apartinand aceluiasi brand.


80389.jpgRuj cu cristale de la Sephora

Acest ruj in editie limitata de la Sephora este incrustat in 100 de cristale negre. Atunci cand rujul se termina nu trebuie decat sa pui alt continut in interiorul tubului, intrucat orice ruj Sephora se va potrivi.

80386.jpg


Parfum cu cristale Swarovski Bond NO. 9

Sticla de parfum Bryant Park a fost imbracata in sute de cristale Swarovski si ascunde o cocktail de arome de trandafir, patchouli, ambra, piper roz si zmeura.

80387.jpgPudra compacta cu detalii aurite de la Estee Lauder

Jay Strongwater a creat pentru Estee Lauder Butterfly Dream o pudra compacta nutrivita intr-un recipient cu cristale sclipicioase si detalii aurite, care vine intr-o punguta de catifea, numai buna pentru protectie. Cand ti se termina pudra, reumple recipientul cu Lucidity Pressed Powder.

80390.jpgRuj aniversar de la Yves Saint Laurent

Pentru a aniversa 30 de ani de machiaj , YSL a creat acest accesoriu original in forma de funda, inspirat din faimoasa geanta Bow. Fundita aurita ascunde un ruj intr-o nuanta de zmeura si un gloss roz. Atasat la o geanta, la chei sau la curea, acest produs de machiaj devine accesoriul de fashion perfect.

80388.jpg


Pudra compacta cu cristale de la Dior

Colectia de machiaj din acest sezon se numeste Night Diamond asa ca nu e de mirare ca pudra compacta cu textura aerata care te face sa radiezi de o frumusete magica se afla intr-o cutie neagra metalica cu 30 de cristale cu taietura solitaire.

55743.jpgFarduri de ochi cu accesoriu sic la pachet de la Stilla

Aceste farduri inspirate din colectiile couture este high class doar si prin ambalaj. Produsul contine farduri mate si sidefate si in plus un creion Smokey Quartz Kajal. Pe ambalajul din piele ecologica este infasurat un trandafir din piele neagra care poate fi purtat in par, pe incheietura mainii sau in jurul gatului.

Spune-ti parerea pe forum despre cosmeticele bijuterii!
Recomandari