Costume de baie 2006

Costume de baie 2006
  calendar_month        
Daca nu ai inspiratie si nu stii cum o sa arate costumul de baie cel mai potrivit pentru tine hai sa urmarim impreuna propunerile designerilor pentru aceasta vara. Cu siguranta vei descoperi ceva ce merita achizitionat!

Asadar se pot delimita 3 tendinte in materie de costume de baie in vara 2006 :


Stilul consevator: se pastreaza o linie minimalista, rafinata si eleganta. Sunt prezente catarame argintii atat la costumele cu doua piese cat si la cele intregi. Monocromia domima articolele vestimentare care se inscriu in aceasta tendinta.Sunt folosite in special culori inchise, negrul fiind dominant.


Stilul floral: acest stil "profita" din plin de tot ce inseamna pattern vegetal sau floral. Sunt folosite contraste puternice care atrag atentia. Pentru un costum de baie ce se inscrie in aceasta tendinta poti sa alegi cu incredere niste accesorii indraznete fara sa risti o imagine incarcata.


Stilul fresh: aceasta tendinta poate fi caracterizata ca o explozie de culoare. Cu o gama cromatica variata de le rosu puternic, orange, turcoaz la diverse nuante de violet aceasta tendinta are drept tinta femeia care vrea sa para tonica in ciuda soarelui puternic de pe plaja. Designul costumelor de baie cat si materialele folosite dau o eleganta aparte.

Nu-ti ramane decat sa alegi ceea ce ti se potriveste si sa te simti bine in concediul la mare! Vacanta placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Gaura neagra inghite banca dupa banca
  • person

    "prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right