Costume de baie cu stil

Costume de baie cu stil
  calendar_month        
In toate colectiile de primavara-vara ale designerilor celebri, costumul de baie a fost una dintre piesele de rezistenta.

Tendintele de anul acesta pun in valoare orice tip de silueta, fiind foarte feminine, cu accente retro, imprimeuri grafice sau senzuale, pentru un look glam.79237.jpg

Pucci propune un costum de baie din doua piese, cu imprimeuri grafice, dar in culori calde. Completeaza-ti tinuta de plaja cu un maieu lung, care lasa la vedere costumul si pielea ta atinsa de razele soarelui. Te vei bucura astfel de un look grafic dar si feminin!
79235.jpg


Absent de pe podiumurile modei anii trecuti, costumul de baie dintr-o singura bucata se reintoarce in forta. Cu o singura conditie insa: sa mizezi pe senzualitate, cu un decolteu adanc sau cu taieturi indraznete. Ferragamo transforma aceasta piesa clasica intr-una sexy-romantica, datorita croielii si a imprimeurilor florale. Este un model ce avantajeaza o silueta cu forme voluptoase.
Ultra-glamour, costumul de baie dintr-o bucata cu taieturi in zona taliei iti permite sa iti pui silueta in valoare. Opteaza pentru un model cu fluturi, cum este cel propus de Ungaro in colectia de anul acesta. Nu uita insa: pentru a purta o atfel de piesa, silueta ta trebuie sa fie ireprosabila!

79236.jpg


Missoni propune un model cu o linie clasica care nu se va demoda niciodata. Culorile pastel si imprimeurile delicate fac din acest costum o piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.
79234.jpg


Ce poate fi mai sexy decat un costum de baie negru, in stilul James Bond? Celine readuce in prim plan costumul deux-pieces simplu, negru, dar cu o croiala foarte sexy, respectand in acelasi timp o nota sportiva.
Recomandari