Costume de baie in functie de forma corpului

Costume de baie in functie de forma corpului
  calendar_month        
Gasestet-ti costumul de baie potrivit formei corpului urmand aceste recomandari.

Anul acesta bikini sarbatoresc 62 de ani. Evolutia lor a cuprins momentul glamour Marilyn Monroe si a ajuns pana la stringul lui Nicole Ritchie care a devenit un fashion statement.

Forma de mar
…fara talie

79752.jpg

Daca nu ai prea multe linii curbe pe corpul tau, poti crea cateva onduleuri, poti apela la curele sau detalii precum funde si panglici.

Un bikini cu talie inalta dar care se leaga in parti iti ofera felxibilitatea de a crea o taietura inalta pe solduri, care-ti va lungi picioarele dar va adauga si curbele dorite prin snururile din jurul soldurilor.

Opteaza pentru un sutien tip bustiera fara bretele pentru a-ti micsora toracele si atrage atentia spre picioare sau alege un top impodobit cu volanase pentru un look vesel.

79753.jpg

…burtica prea mare

Daca te frustreaza burtica si nu vrei sa o arati in toata splendoarea sa cand mergi la plaja incearca un tankini (un sutien mai mult maieu care-ti acopera burtica).

Posterior mare
…solduri mariDaca ai solduri grasune sau picioare scurte vrei sa atragi atentia spre talie si bust prin purtarea unui stil de costum care-ti va alungi picioarele, iti va arata toracele si bustul.

Cauta un bikini cu talie medie spre inalta care sa se lege in laterale. Un top cu un design excentric va face ochiul sa ramana in zona de sus.
Un model cu buline ar fi perfect.

79754.jpg
…posterior generos

Mai putin e cu siguranta mai mult pentru femeile cu un posterior maricel. Nu te chinui sa acoperi zona cu tone de material care nu vor face decat sa atraga atentia a ceea ce vrei sa ascunzi.

Cauta un bikini de calitate din lycra, negri eventuali, fara snururi in lateral si fara volanase sau pliseuri. Nici pantalonii de baie nu sunt recomandati.

Recomandari