Costumul de baie - ghid de cumparaturi

Costumul de baie - ghid de cumparaturi
  calendar_month        
Sezonul costumelor de baie e in plina desfasurare. Plecarea la mare e programata, mai trebuie doar sa-ti cumperi costumul visurilor tale.

Alege costume de baie cu cel putin 15% spandex pentru a nu cadea de pe tine.

Mergi mai bine pe mix & match. De multe ori la un costum format din sutien si slip, unul din cele doua este ori prea mic, ori prea mare. Te va costa ceva mai mult, dar investitia isi va merita efortul.

Fereste-te de costumele bej , culoare pielii. Aceste dau senzatia ca esti goala.

Daca intentionezi sa joci volei sau sa inoti, cauta un costum de baie confortabil, care sa nu te jeneze in miscari. Pentru orice eventualitate achizitioneaza-ti si o pereche de pantaloni de baie.

Lasa costumele de baie uni deoparte si alege ceva cu model grafic sau floral.

Daca nu vrei sa te bronzezi prea mult sau ai de acoperit fie o burtica prea mare, fie niste alunite, opteaza pentru un costum de baie intreg.

Daca ai sanii mici nu trebuie sa dai fuga la standul cu sutiene de baie cu bureti. Buretii sutienelor arata de multe ori inestetic iar dupa ce iesi din apa acestia se umfla de la apa si se lasa.

79965.jpgCand mergi la shopping, in afara de costumul de baie, cumpara si o palarie, flip-flops, o rochie camasa, o geanta de plaja, ochelari de soare si o crema pentru protectie solara.

Roz, galben solar si si albastru iris sunt culorile acestui sezon.
Recomandari