Cristallini - Boutique de Rochii Couture

Cristallini - Boutique de Rochii Couture
  calendar_month        
Indiferent de eveniment orice femeie isi doreste o rochie eleganta care sa ofere o imagine deosebita.

Magazinul online Cristallini pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii couture, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Vizitatoarele pot comanda online rochia preferata sau pot sa se programeze pentru a proba rochiile la showroom. In magazinul online vizitatoarele pot vedea zilnic cele mai noi colectii de rochii sau sa-si faca o precomanda pentru rochiile care nu se afla inca pe stoc.

Cristallini Boutique te invita sa intampini primavara cu noile modele de rochii superbe si sa pasesti intr-o lume plina de culoare si feminitate. Sa te lasi purtata de eleganta si rafinamentul acestor rochii de seara, menite sa-ti sublinieze senzualitatea si sa faca sa te simti frumoasa si admirata.

Rochiile din colectiile Cristallini sunt extrem de feminine,create pentru a oferi un look sofisticat si rafinat, pe care numai o rochie de seara perfecta il poate oferi.
82937.jpg
Preturile sunt accesibile, iar design-ul rochiilor este simplu, fara prea multe aplicatii de pietre sau paiete, iar materialele sunt vaporoase.

82936.jpgIn noua colectie predomina rochiile cu modele sau pietre aplicate discret in partea de sus, iar in partea de jos materiale usoare si vaporoase.


56966.jpg
Rochiile par inspirate de vesmintele zeitelor din Grecia Antica, insa modern redefinite, ele te fac sa te simti ca o vedeta pe Covorul Rosu.

82938.jpg
Multe dintre acestea se regasesc si in alegerea unor celebritati, pentru diferite evenimente precum Covorul Rosu, Premiere, Oscar, etc.Pentru ca femeile iubesc moda, Magazinul Cristallini isi propune sa incante toate clientele, oferind o gama variata de modele.

Recomandari