Cum recunosti un stil de imbracaminte

Cum recunosti un stil de imbracaminte
  calendar_month        
Stilul disco: Culori vii, paiete si imprimeuri argintii, par tapat, ochelari mari si multa voie buna.

Stilul Clasic: Are in componenta linii simple, culori neutre, machiaj foarte putin vizibil, perle, tocuri potrivite, o geanta medie, palarie, si o fire destul de timida.

Stilul Retro: Manusi lungi, rochii cambrate, ochelari mari, breton gros, tocuri inalte colorate, capa, gloss rosu, paiete seara, tigareta fina si o fire misterioasa.

Stilul anilor`50: Talie accentuata, fusta voluminoasa pana la genunchi, bentita, balerini, buline, pantaloni trei sferturi pe picior, manusi scurte seara, posete cu toarte scurte si o fire jucausa.Stilul anilor`70: Volum, decadenta,rochii lungi, accesorii mari aurii, imprimeuri florale, par despletit, bronz si o fire libertina.

Stilul Rock: Jeansi stramti, geaca scurta si stramta de piele, curea cu tinte, ghete inalte cu platforma, par voluminos si carare pe mijloc, geanta masiva neagra, bratari din piele, veste, medalioane si o fire rebela.

Stilul Punk: Tricouri cu sloganuri si imagini controversate, haine de piele, bocanci militari, pantaloni din piele stramti sau jeansi negri, ace de siguranta si zale prinse de haine, bratari din piele cu insertii din metal, ochii machiati excesiv cu negru.

Avand toate aceste informatii vei putea descoperi de care din stiluri esti mai apropiata si iti vei putea construi o personalitate si o imagine demna de urmat.
Recomandari