De facut... in 2009

De facut... in 2009
  calendar_month        
Ca in fiecare inceput de an ne propunem sa facem schimbari in bine in viata noastra. Iata cateva hotarari de fashion&beauty pe care orice femeie ar trebui sa le ia:

Imi voi protejeza pielea purtand in fiecare zi crema cu factor de protectie solara cel putin 20. Voi purta ochelari de soare atat in sezonul cald cat si in cel rece.

Ma voi hidrata cum se cuvine, voi bea mai multa apa. Voi inlocui sucurile cu apa plata si cafelele cu ceaiul negru.

Imi voi face singura pedichiura acasa. Nu numai ca voi economisi bani, dar astfel voi evita si o posibila ciuperca luata de prin saloanele de ingrijire corporala.

Voi economisi bani. Cu toate ca imi place sa merg des la cumparaturi de haine si cosmetice , ma voi intreba de doua ori inainte sa dau banii pe astfel de produse.

Voi gandi creativ. Nu ma voi imbraca la fel ca femeile din jurul meu, nu voi purta uniforme si ma voi reinventa in fiecare zi.

Imi voi cumpara pantofi confortabili. Voi incerca sa evit pe cat posibil pantofii stiletto si pe cei cu botul ascutit.

Voi purta mai putin machiaj . Astfel iubitul sa nu mai zica ca iar ma tencuiesc, iar hainele pe care le probez in magazine sa nu le mai patez cu fond de ten.

Voi sta deoparte de mancarea de la fast-food. Voi manca sanatos pentru a-mi pastra pielea, parul si corpul intr-o conditie buna.

Voi merge regulat la coafor pentru tunderea varfurilor parului si voi reduce din folosirea instrumentelor de coafat parul.

Recomandari