Delicatetea outfiturilor Chloe

Delicatetea outfiturilor Chloe
  calendar_month        
Este greu de crezut ca brandul international recunoscut Chloe isi are originea din sase rochii din bumbac si poplin. La fel ca ratusca cea urata, rochiile Chloe au devenit lebedele fashion-ului international.

La baza brandului sta egipteanul Gaby Aghion care a creat Chloe in 1952. Prima realizare a fost o mica colectie de rochii iar printre fani timpurii se numarau renumita soprana Maria Callas si actrita Grace Kelly.

In anii '60 si '70 brandul a inflorit. Se spune ca fiica unui renumir milionar, Christina Onassis, a cumparat 36 de bluze, intr-o singura vizita la magazin.

In 1966 Karl Lagerfeld a inceput ca creeze pentru Chloe. In anii '80 brandul a trecut printr-o perioada mai tumultoasa, intrucat Lagerfeld a plecat la Chanel in 1983 lasand locul lui Martine Sitbon si ale lui linii grafice.

Stella McCartney a revitalizat brandul prin aducerea elementelor chic pariziene si a rock'n'roll-ului englezesc. Cand prietenii faimosi ( Madonna, Kate Moss si Cameron Diaz) ai Stellei au inceput sa poarta haine marca Chloe statutul a fost inca odata restabilit. 79665.jpgPiesele vestimentare marca Chloe sunt caracterizate de delicatete, topuri in stil vintage cu broderii si pantaloni sexy.

In colectia primavara 2008 domina romantismul si se regaseste in special albul si negrul dar cu accente de lila, galben, roz si turcoaz dar si fulgerari metalice cand si cand. Incaltamintea este din piele cu talpa de lemn.

Vara Chloe 2008 presupune mult alb si gri perla , multe suprapuneri, matase si motive geometrice iar incaltamintea are culori pale de gri, roz cea de zi dar si gri cenusa pentru incaltamintea de seara

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dor
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Inmultirea. Plansa A4
Shop Ele.rochevron_right