Designer pop-up store

Designer pop-up store
  calendar_month        
Sambata, 23 iunie, intre orele 12:00-19:00, la Joie de Vivre - Salon du The, se deschide un fabulos pop-up store in cadrul caruia pot fi admirate si achizitionate ultimele colectii de primavara/vara semnate Laura Lazar - Smiling Shoes - Carla Szabo.

Deschis numai pentru o zi, pop-up store-ul are scopul de a prezenta clientilor si potentialilor clienti ultimele item-uri realizate pentru acest sezon, de a stabili comenzi si precomenzi si de a aduce in exclusivitate cateva dintre cele mai noi item-uri realizate de catre cei trei designeri.


57718.jpg


Plasate intr-un spatiu chic si primitor, la Joie de Vivre, in centrul zonei Cotroceni, intr-un salon de ceai si mini-cuisine si o terasa fabuloasa, cele trei colectii isi asteapta vizitatoarele cu cele mai hot piese ale sezonului.

Colectia `Doll Parts` by Laura Lazar se defineste in acord perfect cu estetica designerului. Contempland iubirile si durerile femeii moderne, Laura Lazar a creionat o lume noua in care asa-zisele papusi se revolta impotriva fascinatiei primare pe care au exercitat-o decenii la rand. Inspirata preponderent de perioada anilor '60, colectia se traduce intr-o cheie noua, in care designerul mizeaza pe elemente goth-noir , transpuse intr-o nota chic si incitanta, menite sa trezeasca instinctul de aparare si de sexualitate.

In completare, FLOWER COCKTAIL, noua colectie Smiling Shoes, reaminteste de inocenta femeii si exuberanta print mania - imprimeuri subtile, piele perforata, piele de sarpe. Piesele semnate Smiling Shoes se remarca printr-o nota romantica si prin nuante savuroase - menta, levantica, lamaie, piersica, floarea soarelui, frunze, iarba, nuante de pamint, culori puternice sau pasteluri discrete.

Si pentru ca o tinuta nu ar fi completa fara accesorii, colectia numita "I AM" by Carla Szabo este o declaratie simpla si clara: "I am essence. I am part of the whole. I am happy. I am free and most of all I am present". Piesele care compun colectia, sunt realizate din fir de par de cal, impletituri manuale de matase, sfere din lemn, cu accentele stralucitoare ale unor piese metalice, placate cu aur sau cu argint.

Nu rata un POP-UP STORE exclusiv creat pentru tine si o terasa perfecta pentru o zi de vara!

ATTEND ON FB: www.facebook.com/events/248411511936004

Recomandari

Newsletter Ele.ro

poveste incalcita fara sens
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right