Etiquette by Dana Savuica prezent in exclusivitate pe stilago.ro

Etiquette by Dana Savuica prezent in exclusivitate pe stilago.ro
  calendar_month        
Din 20 noiembrie, Colectia Etiquette by Dana Savuica iti pregateste in premiera surprize pentru Sarbatori pe clubul de fashion online , www.stilago.ro, singurul club online cu prezenta in 11 tari central si est europene care promoveaza brandurile romanesti!

Brandul Etiquette by Dana Savuica este prezent de un an si jumatate online, avand client fideli atat in Romania cat si in alte tari est europene precum Bulgaria, Cehia, Ungaria, Slovenia, Slovacia.

Intrucat Stilago cuprinde piata Rusiei si Ukraina, Dana isi doreste sa patrunda cu brandul pe aceste piete mari, considerand o provocare in a descoperi gustul unor popoare sensibile la branduri straine si cu un simt estetic aparte fata de restul tarilor est europene.

Interesul pentru hainele si accesoriile realizate sub semnatura Danei Savuica a crescut vertiginos iar colectiile au ca si element definitoriu styling-ul complet pe care Dana il realizeaza la fiecare colectie in parte.

Fiind membru al clusterului Romanian Textile Concept, Dana Savuica lucreaza exclusiv cu fabricile si producatorii romani, astfel ca produsele sunt autentice, realizate din cele mai bune materiale la preturi atractive.

Cresterea constanta a vanzarilor la produsele Etiquette by Dana Savuica si multitudinea de mesaje prin care i se cereau inclusiv haine si accesorii pentru barbati, au determinat-o pe Dana sa lanseze linia Etiquette Men, care cuprinde haine si accesorii pe un stil sport-elegant.Etiquette by Dana Savuica este un business de familie astfel incat toti membri sunt conectati la dezvoltarea acestui brand. Pana recent Julie, fiica ei, a fost imaginea colectiei dar, din nevoia de a avea o preocupare si de a-si dezvolta pasiunea pentru moda, Julie a lansat de curand exclusiv pe Stilago, colectia pentru adolescente, Juliette.
Mama si fiica lucreaza cot la cot pentru sustinerea celor doua branduri iar suportul echipei Stilago este fantastic!

Astfel, pe 20 noiembrie, Etiquette by Dana Savuica lanseaza exclusiv pe Stilago colectia aA€AAbsolutely RedaA€At, cu linia pentru Women, a carei imagine este supermodelul Norina Sandra, una dintre cele mai bine cotate manechine romance care lucreaza la Paris si New York, iar linia de Men il are ca imagine pe Gilbert Costache.

86161.jpg57991.jpgShooting-ul special cu supermodelul Norina Sandra a fost realizat de catre fotograful Mihai Ion, absolvent al Academiei de Arte Plastice Bucuresti 2011 si make-up artist Andreea Priesku, studenta la Arhitectura Bucuresti, ambii colaboratori avand in palmares portofoliile realizate la Premiile Muzicale si Romanian Top Hits.

Intrucat sunt pasionata de lenjerie intima, imi doream de cevatimp sa imi concentrez atentia si pe acest tip de produs care , dupa mine, este esenta feminitatii. Astfel, folosind materiale fine precum dantela, satin si tulle, am pregatit o linie in editie limitata, creata special pentru Sarbatori si pe care o voi prezenta exclusiv pe Stilago, impreuna cu colectiile de Women si Men, Etiquette by Dana Savuica, incepand cu 20 noiembrie!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tinerete capital mic cu dobinda mare
  • person

    ""tinerete, capital mic cu dobinda mare""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right