Fa-ti propria tinuta punk

Fa-ti propria tinuta punk
  calendar_month        
Moda punk s-a nascut din subcultura rebela punk-rock a anilor 1970, recunoscuta prin culorile inchise, coafurile indraznete si accesoriile metalice.

Desi punkul a inceput ca o reactie de confruntaresi razvratire impotriva regulilor si normelor societatii, acum a patruns din ce in ce mai mult in mainstream, designeri celebri din toata lumea inspirandu-se din moda punk a anilor '70 in colectiile lor.

Si pentru ca adolescenta este vremea rebeliunii, ce alta metoda mai buna de a iesi in evidenta si a spune "nu" conformismului decat vestimentatia punk?

Transforma un tricou vechi intr-unul punk-rock cu vopsea. Aseaza tricoul pe o suprafata plana, prinde o bucata de material si roteste-o in forma de spirala. Acum, vopseste aceasta spirala cu spray in ce culoare doresti si las-o sa se usuce asa. Poti repeta operatiunea in mai multe parti ale tricoului, in cate culori doresti.


Blugii skinny pe care ii intalnim azi pe toate strazile sunt inspirati din moda punk. Daca vrei totusi sa fii mai originala, cumpara o pereche de pantaloni inchisi la culoare dintr-un magazin seccond-hand si stramteaza-i pentru a le oferi aspectul skinny punk. Intoarce-i pe dos, prinde materialul in exces cu bolduri pentru a le oferi forma dorita si apoi coase-i la masina de-a lungul acestei linii.

O alta idee de jeansi cu adevarat originali: desfa cusatura din exteriorul piciorului, de jos pana la coapse, si prinde-i cu ace de siguranta de diferite dimensiuni. Agata acele cele mai mici sus, si din ce in ce mai mari pe masura ce cobori pe picior. Vei intoarce multe capete pe strada.

Transforma o fustita cuminte de scolarita intr-una punk. Tot ce ai de facut este s-o scurtezi cat de mult vrei tu, si apoi poti sa mai aplici niste fermoare, ace de siguranta sau lanturi… sau, pentru a nu fi nici prea agresiva, limiteaza-te la o curea de piele cu tinte.

Poarta dresuri colorate, sau ciorapi cu plasa pe sub fustite, si nu uita de tenesii clasici. Accesorizeaza hainele punk cu bratari de piele sau metalice, lantisoare cu pandative mari si o coafura cat mai funky.

Recomandari