Fashion Haute Couture - Saptamana modei la Londra

Fashion Haute Couture - Saptamana modei la Londra
  calendar_month        
In ciuda numeroaselor zvonuri care situau fashion Haute Couture intr-o continua decadere, saptamana modei de la Londra ce a avut loc saptamana trecuta vine sa infirme aceste zvonuri si sa proclame aparitia unui nou oras al modei.

Astfel The British Fashion Council incearca sa echilibreze tendinta marilor case de moda care se intrepta spre orase ca New York, Milano, Paris, antrenand tot odata si cumparatorii.

Saptamana modei la Londra a debutat in 1994 cu numai 15 prezentari de moda si 50 de expozitii. In prezent, evenimentul cuprinde nu mai putin de 49 de fashion shows dintre care 15 sunt prezentari de debut al tinerilor fashion designers englezi.

Inceputul saptamanii a fost sustinut de prezentari ale designerilor Paul Costelloe si Caroline Charles, pentru a continua cu prezentari ale irlandezului John Rocha care si-a prezentat colectia in fata Muzeului de istorie naturala din Londra si cu extravaganta colectie a designerului Manish Aurora inspirata din vestimentatia trilogiei Star Wars.Caroline Charles - colectia ei pune in evidenta eleganta si puterea de seductie tipic feminina folisind foarte mult broderia, negrul si elementele vegetale.

John Rocha - imbina lookul sport cu cel elegant alaturand rochii din satin la caciuli ce aduc aminte de forma caciulilor rusesti. Materialul pentru aceste accesorii variaza de la pene pana la cotton. Curelele folosite sunt late cu catarame mari. Rocha readuce in moda la capitolul incaltaminte talpa inalta plina.


Marish Aurora - este un designer ce aminteste prin exuberanta articolelor sale vestimentare de colectiile compatiotului sau Alexander McQueen. El propune o lume fantastica unde apar personaje cu tunsori cu forme si culori indraznete rupte din SF-urile hollywoodiene. Machiajul este puternic, fiind folosite culori indraznete. Designerul utilizeaza elemente geometrice simple si alatura culori saturate pentru a crea efecte optice ce ne transpun intr-un univers ireal.

Erin O`Connor - Rochiile realizate de acest designer pun in valoare linia corpului prin decolteuri nonsalante si materiale ce se muleaza (satin, matase). Femeia O`Connor este o adevarata diva care nu se grabeste sa foloseasca accesorii greoie ce incarca inutil imaginea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pantofi de star
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right