Febra cumparaturilor

Febra cumparaturilor
  calendar_month        
Majoritatea femeilor iubesc magazinele (rar cele care nu fac cumparaturi). Singura, cu o prietena, in familie, gaseste totdeauna un motiv sa mearga la magazin.

Exista o categorie de femei care sunt absolut obsedate sa cumpere zilnic, indiferent ce, si ce-i mai grav, nu se uita la bani, cumpara tot ce-i place fara masura. De multe ori chiar nu poarta ce cumpara.

Aceasta este insa o boala care se poate trata. Cele care au aceasta "furie" de a cumpara, spun specialistii, sunt femei sensibile, dependente de acest viciu (pentru ca este un viciu) si se pare ca au o carenta undeva, psihologica, sufleteasca, diverse momente de slabiciune si lipsa afectiva care face din acea persoana sa-si faca anumite placeri care o bucura pe o perioada scurta. Asta se mai poate numi si libertatea de a nu fi constransa de nimeni sa-ti faci o bucurie, dar de fapt este un strigat de alarma, din aceasta cauza se poate trata aceasta "furie".

Aceasta efervescenta de a cumpara zinic orice, duce la grave probleme financiare care pot sa puna in pericol situatia familiala sau personala a celei care nu se opreste la timp sau nu este ajutata sa treaca de acest prag de euforie. Cate dintre voi se recunosc in acest articol? Opriti-va la timp deci.

Recomandari