Fii sexy pentru iubitul tau!

Fii sexy pentru iubitul tau!
  calendar_month        
In ultimii ani, piata de lenjerie intima a iesit "de sub" haine devenind o piata bine definita, de sine statatoare, cu trenduri, cu prezentari pe sezoane, primavara- vara si toamna - iarna, cu evenimente ce ii sunt dedicate in exclusivitate, desfasurate in marile capitale ale modei.

Azi, lenjeria intima nu mai are doar scop utilitar, de protectie, ea fiind creata sa infrumuseteze corpul femeii si sa-l puna in valoare. Din ce in ce mai mult lenjeria intima este folosita cu scopul de a seduce, ca modalitate de a mentine interesul intr-o relatie, de a schimba ceva, sau de a surprinde.

Femeile nu sunt singurele care cumpara astfel de lenjerie, barbatii sunt de asemenea interesati. Ei inceraca sa-si satisfaca fanteziile cumparand pentru partenerele de viata unele dintre cele mai sexy produse.
Gasim in colectiile unor mari firme de lenjerie intima costume speciale, inspirate din simboluri- fantezie clasice ale barbatilor, cum ar fi cel de iepuras, menajera si lista poate continua.

Daca pana acum aceste simboluri faceau parte din fanteziile ascunse ale barbatilor, acum si ele fac parte din oferta firmelor de lenjerie intima.Lenjeria intima sexy nu se rezuma doar la un costumas inspirat din modelele clasice, pe piata existand o oferta larga de costume sexy, ce sfideaza imaginatia, alcatuite numai din cateva benzi elastice si margelute.

Lenjeria intima a evoluat odata cu trecerea timpului. Stiati ca primele modele de corset si lenjerie intima au aparut in sec XV, iar piesa de baza era deseori decorata si incrustata cu numele iubitului? Daca pana acum cativa ani corsetele se purtau doar ca lenjerie intima, azi aceste corsete pot da o nota de elganta, ele putand fi purtate atat in dormitor cat si pe ringul de dans.

O alta piesa care este folosita si pe podiumurile de prezentare si in dormitor cu acelasi succes este babydoll-ul. Se spune ca denumirea a fost introdusa in vorbirea curenta de filmul "Baby Doll" cu Carole Baker in rolul principal, din 1956. Babydoll-ul este o piesa elaborata de lenjerie intima decorata deseori cu panglici, funde, volane, broderii, blana.

S-au schimbat si materialele in industria lenjeriei intime, trecandu-se de la bumbacul clasic la catifea, dantela fina, plase fine si sofisticate, broderii cu paiete si margele, satin elastic. Anumite materiale si broderii pot incadra lenjeria intima in clasa haute-couture prin finetea si calitatea lor, punand astfel in valoare calitatile unei femei.

78785.jpg


Nu de foarte multa vreme a intrat pe piata o noua gama de lenjerie intima destinata in exclusivitate mireselor. Acesta gama a fost foarte bine primita deoarece orice femeie isi doreste ca noaptea nuntii sa fie speciala si sa se simta cat mai sexy.

Gamele pentru mirese includ atat seturi clasice(sutien si chilot tanga) precum si unele atipice, deosebite, cum ar fi body-uri din plase fine, ciorapi, portjartier si corsete cu broderii.

Dupa cum se poate observa, designerii ne propun o gama mult mai larga de culori pentru lenjeria intima, desi, ani la rand, predominante au fost non-culorile si cremul.Este evidenta schimbarea viziunii atat a femeilor, cat si a barbatilor asupra acestei game de vestimentatie, tendinta fiind sa se diversifice din ce in ce mai mult, atat prin modele, cat si prin nunate, ceea ce nu poate duce decat la un efect pozitiv in dezvoltarea relatiilor de cuplu si nu numai.

Recomandari