Fii trendy in sezonul rece

Fii trendy in sezonul rece
  calendar_month        
Cu toate ca am tot sperat sa fie cat mai mult timp soare, vremea rece se pare ca nu ne ocoleste.

Pantofii decupati trebuie pusi cu grija in debara, la fel si hainele subtiri de vara.

Si cum afara este destul de frig, si a umbla prin magazine ne poate lua suficient de mult incat sa ne pricopsim cu o raceala de toata frumusetea, haideti sa vedem ce ne ofera www.papucei.ro.">78701.jpg

Ok, Let`s Go! "> Ok, Let`s Go!" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>Ok, Let`s Go!" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Ok, Let`s Go! "> Ok, Let`s Go!

Extrem de trendy sezonul acesta, cizmele cu talpa joasa si varful rotunjit, sunt alegerea perfecta pentru orice zi in care dorim sa ne simtim confortabil, in care avem de facut multe drumuri prin oras, sau cand pur si simplu dorim sa etalam un aer nonconformist.

Confectionate din piele naturala neagra si captusite cu blanita sintetica in exterior, si cu blanita sintetica, la exterior, cizmulitele iti asigura tot confortul unei plimbari la "caldurica".

Potrivite si pentru un week-end la munte alaturi de prieteni, cizmele "Ok, Let`s Go!", parca te atrag sa le incalti cat mai repede.
">

Ladies Only "> Ladies Only" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>Ladies Only" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Ladies Only "> Ladies Only

O dupa-amiaza in oras cu prietenele, necesita si accesoriul potrivit. Si pentru ca tu sa fii cat mai feminina si in ton cu tendintele, www.papucei.ro, s-a gandit la o pereche de cizme extrem de elegante si confortabile in acelasi timp, care te vor pune cu siguranta in valoare.

Pielea intoarsa naturala neagra este unul din hit-urile acestui sezon, iar broderia fina, iti va conferi un aer foarte chic.">78702.jpg

Disco Night "> Disco Night" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>Disco Night" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Disco Night "> Disco Night

O seara in oras nu trebuie sa fie neaparat monotona din punct de vedere vestimentar, chiar daca este frig afara. Iar daca puloverul sau blugii nu te pun in valoare atat de bine pe cat ti-ai dori, atunci cizmele Disco Night cu siguranta te vor scoate in evidenta.

Ciocatele cu bot rotund, usor alungit sunt hitul anului in materie de incaltaminte, in toata lumea, precum si accesorizarea excesiva si pielea intoarsa.

Sursa: www.papucei.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Copii supradotati
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right