Fratelli Fashion Fridays - Wear it now!

Fratelli Fashion Fridays - Wear it now!
  calendar_month        
Vara aceasta, ultimele colectii prezentate la Romanian Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania, aflat la cea de-a 12 editie, pot fi vazute doar la Fratelli Terrazza.

Incepand cu data de 9 iulie, vom aduce pe rand, cei mai apreciati designeri ai momentului, care vor transforma terasa Fratelli in propriul showroom.
Fashion Fridays nu este doar o prezentare de moda, ci un concept care aduce trendurile de pe scenele marilor prezentari de moda, la indemana publicului.

Designeri invitati:

Alina Latan - Tulipe Noire, o colectie vazuta ca o aventura in universul delicat feminin, in care liniile sunt trasate cu precizia unei spade, a la francaise. Accesorii - Endless, incaltaminte- Essenza.

Andreea Musat - Natural Basics incearca sa surprinda esenta naturii, structurile create de ea si transpunerea lor in lumea si stilul urban. Incaltaminte - Sepala by Mihaela Glavan.

Mirela Diaconu - Invasion este o poveste despre "spectacol", care exploreaza fascinatia de a privi si atractia pentru ceea ce este privit. Vorbeste despre societatea voyeuristica in care traim si despre placerea de a observa si devora tot ce se intampla in jurul nostru. Incaltaminte - Il Passo.

Essenza - unul dintre cele mai apreciate branduri de incaltaminte din Romania, care isi va expune cea mai recenta colectie, prezentata in cadrul Soirees de la Mode.

Program:
Designers showroom - 9, 10 iulie intre orele 14:00 - 20:00
Prezentare de moda - 9 iulie, incepand cu ora 21:00


Recomandari